Targ handmade si surprize pentru copii, in acest weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Târg handmade IM SV_2013Ultimele zile de vacanţă sunt sărbătorite la Iulius Mall Suceava cu cele mai frumoase activităţi pentru prichindei şi cu numeroase premii pentru un început de şcoală la modă, informează într-un comunicat de presă, reprezentanții complexului comercial.

Potrivit sursei citate, de vineri până duminică, în perioada 13 – 15 septembrie 2013, amatorii de frumos vor putea vizita o nouă ediţie a Târgului Handmade. Parterul îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi petrecere a timpului liber va găzdui cei mai iscusiţi artizani suceveni, care vor expune articole rafinate, lucrate manual. Clienţii Iulius Mall care îşi doresc obiecte unicat, pentru propriile colecţii sau pentru cei dragi, pot alege dintr-o gamă variată de piese realizate cu migală: cercei, brăţări, broşe, inele, genţi, cutiuţe pentru bijuteri, decoraţiuni şi alte accesorii.

Vineri, 13 septembrie, de la ora 18.00, Librăria Cărtureşti găzduieşte lansarea volumului de nuvele și povestiri „May Day”, care poartă semnătura lui Constantin Costache. În cadrul evenimentului, iubitorii de lectură vor putea descoperi mai multe despre opera scriitorului.

La Iulius Mall, zilele de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate micilor dansatori. Năzdrăvanii pot învăţa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în cadrul lecţiilor gratuite de dans oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, organizate de la ora 18.00.

În document se arată că, până pe 23 septembrie, prietenii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall Suceava pot participa la un concurs inedit, în cadrul campaniei „Cel mai cool back to school”. Toţi cei care încarcă o fotografie cu ei la şcoală intră în cursa pentru premiile mult râvnite. Primele 10 fotografii care înregistrează cel mai mare număr de voturi, luni, 23 septembrie, la ora 12.00 vor participa la tragerea la sorti. Prima fotografie va fi premiată cu o tabletă, iar cea de pe locul doi va fi recompensată cu un set de şcoală Samsonite.

Până pe 15 septembrie, clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall participă la tombola toamnei, putând câştiga trei tablete de ultimă generaţie. În fiecare zi, primii 100 de clienţi care depăşesc acest cuantum vor fi răsplătiţi cu jocuri creative, rechizite şcolare, cecuri de cumpărături şi băuturi răcoritoare.


Intră acum și în grupul de