Prima editie a Mega Drive Test Suceava si-a deschis portile (GALERIE FOTO)


Intră acum și în grupul de

Zeci de maşini, printre care se numără şi câteva modele abia lansate pe piaţa auto, îi aştepată pe curioşi să le testeze calităţile. Automobilele au fost aduse în parcarea Shopping City Suceava în cadrul primei ediţii a evenimentului intitulat Mega Drive Test.

Derulat în perioada 19 – 22 septembrie 2013, Mega Drive Test îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini sau echipamente şi aparatură pentru service auto.

În plus pe lângă latura expoziţională, pasionaţii de autovehicule vor avea posibilitatea să testeze capacităţile maşinilor pe propria lor piele în cadrul unui “Program Special de Drive Test”. Pe 21 septembrie, Asociaţia Specialiştilor Auto din România, în parteneriat cu Revista AutoTehnica organizează AutoTehnica Workshop, ce constă într-o micro-expoziţie de piese auto, scule şi echipamente pentru service auto, o întâlnire a service-urilor auto, organizată de A.S.A.R şi o serie de conferinţe tehnice susţinute de traineri specializaţi în domeniu.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor avea loc curse de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan LKN Frăţianu, Campion Naţional în 2011 şi Vicecampion în 2012. Evenimentul se bucură de implicarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.


Intră acum și în grupul de