Prima editie a proiectului „Toastmasters la Carturesti – Citeste.Vorbeste. Inspira!”, un succes


Intră acum și în grupul de

La Librăria Cărtureşti situată în incinta Iulius Mall Suceava a fost miercuri, 25 septembrie 2013, o zi importantă pentru membrii clubului de Public Speaking şi Leadership Toastmasters Suceava care au organizat prima ediţie a proiectului „Toastmasters la Cărtureşti – Citeşte.Vorbeşte. Inspiră!”.

Potrivit organizatorilor, la intrare, Magda Gradinariu, membru Toastmasters Suceava a oferit tuturor un răvaş. Mulţi dintre invitaţi au fost încântaţi de surpriză, spunând că li se potriveşte de minune mesajul extras.

Începând cu ora 19:00, Ştefan Ivan-Ţugui, preşedintele organizaţiei, a urat bun venit tuturor şi a prezentat în linii mari ce înseamnă Toastmasters Suceava, apoi a invitat-o pe Corina Roncea, moderatoarea serii să prezinte speakerii.

Astfel, pe rând Ema Tucaliuc, Liza Livan, Ioan Pascar, Ioana Prună şi Otilia Ivan-Ţugui au venit în faţa audienţei,  vorbind despre bucuria de a citi şi împărtăşind cu cei prezenţi  mesajul cărţii lor dragi.

Publicul a fost captivat de discursuri, şi drept dovadă, unele persoane  nu au rezistat tentaţiei şi au cumpărat titlurile despre care s-a vorbit în acea seară.

Înainte de final, membrii Toastmasters Suceava au mai avut o surpriză pentru invitaţi, care au participat la o tombolă. Astfel 5 norocoşi au câştigat premiile oferite de Cărtureşti, Acces travel, Ia Bucovina şi Salvează Satul Bucovinean.

La sfârşit, preşedintele Toastmasteres Suceava a mulţumit pentru prezentă şi a invitat publicul la întâlnirile săptămânale care se desfăşoară la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava în fiecare zi de luni, începând cu ora 18:30.

„Apoi am făcut tradiţionala fotografie de final cu toţi cei prezenţi, în faţa librăriei şi am servit un ceai bun oferit de Cărtureşti, timp în care toţi cei prezenţi au avut ocazia să schimbe păreri despre eveniment. La final am primit câteva impresii despre eveniment din partea celor implicaţi”, arată organizatorii.

 “Inspiraţia vine din cărţi. Din cărţile pe care le citim, din cărţile pe care le răsfoim, din cărţile de care auzim. Vorbind şi altora, le oferim inspiraţie. Multumiri Cărtureşti şi Toastmasters Suceava pentru că ne-au dat ocazia să vorbim despre cărtile dragi nouă.”, a spus Otilia Ivan-Ţugui, speaker în cadrul evenimentului.

Corina Roncea, moderatoarea evenimentului a spus că “astăzi suntem alţii, puţin mai buni, puţin mai aproape de esenţa noastră. Sunt recunoscătoare pentru această seară. Mulţumesc.”

“Este un sentiment extrem de plăcut când prin vorbele tale reuşeşti să ajungi la inimile oamenilor care şi-au dedicat din timpul lor să te asculte. Intră în responsabilitatea ta ca ceea ce spui să fie util şi să inspire pe cei din faţa ta. M-am simţit extraordinar alături de aceşti oameni şi în acest loc minunat care m-a inspirat.”, a mărturisit Ioana Prună de asemenea speaker în cadrul evenimetului.


Intră acum și în grupul de