Evenimente cu stil, in acest weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

image004Iulius Mall Suceava a pregătit evenimente cu totul deosebite pentru acest sfârşit de săptămână. O paradă a maşinilor de epocă, cumpărături cu stil, teatru de păpuşi, ateliere creative şi alte activităţi distractive pentru copii sunt propunerile îndrăgitei destinaţii de petrecere a timpului liber, transmit reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, duminică, 20 octombrie 2013, pasionaţii de automobile care au sfidat timpul pot admira veritabile exponate de colecţie, în parcarea Iulius Mall Suceava. Retro Parada Toamnei este un eveniment organizat de Retromobil Club România şi este dedicat vehiculelor de epocă, impunătoare prin frumuseţea şi unicitatea lor.

Până pe 27 octombrie, sesiunile de shopping la Iulius Mall aduc clienţilor premii la modă. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele preferate intră în cursa pentru cele mai atractive premii ale acestui sezon: trei sesiuni de shopping în compania renumitului designer Cătălin Botezatu, în valoare de 500 de euro fiecare. Zilnic, primii 100 de clienţi care depăşesc acest cuantum sunt răsplătiţi cu cecuri de cumpărături, băuturi răcoritoare şi delicii din ciocolată.

Din acest week-end, Iulius Mall le propune şi prietenilor de pe pagina de Facebook o competiţie cu stil. Participanţii trebuie să încarce, la secţiunea concurs, în perioada 18 – 28 octombrie, cea mai fashion fotografie a lor. Cel mai norocos dintre ei va câştiga o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei, alături de cel mai apreciat creator de modă român, Cătălin Botezatu.

Prichindeii care vor petrece sfârşitul de săptămână la Iulius Mall vor fi răsfăţaţi cu cele mai frumoase activităţi. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, năzdrăvanii sunt invitaţi să înveţe rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot. Lecţiile gratuite de dans sunt oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, de la ora 18.00.

Deopotrivă, reprezentanţii Iulius Mall susţin că sâmbătă, de la ora 16.00, cei mici îşi dau întâlnire cu îndrăgitul clovn Bobo, care îi aşteaptă cu cele mai distractive jocuri. Copiii vor participa la concursuri cu premii, vor desena, vor modela baloane şi se vor amuza la glumele simpaticului personaj. Tot sâmbătă, de la ora 12.00, ştrengarii vor putea participa la atelierele de creaţie susţinute la KidsLand.

Evenimentele dedicate copiilor continuă şi duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, cu un spectacol oferit de Teatrului de Păpuşi „Puppet”.

 


Intră acum și în grupul de