“Maratonul Preturilor Mici” si mega concerte live ANDRA si VUNK, la Shopping City Suceava

Afis Maraton Preturilor MiciShopping City Suceava dă startul duminică, 3 noiembrie 2013, începând cu ora 16:00, “Maratonului Preţurilor Mici”. Toţi pasionaţii de cumpărături şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să se distreze alături de cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului: ANDRA şi VUNK, care vor susţine două concerte live de excepţie.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului, clienţii vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să profite de mega reducerile pe care magazinele din Shopping City Suceava le-au pregătit special pentru această zi.  De altfel, evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 150 lei vor asigura primilor 1.000 de clienţi vouchere în valoare totală de 10.000 euro.

“Maratonul Preţurilor Mici” va aduce clienţilor Shopping City Suceava numeroase surprize, dar şi vouchere de cumpărături în valoare totală de 10.000 euro pentru reînnoirea garderobei de toamnă.