Unul dintre cei mai tari artisti ai momentului vine sa concerteze pentru elevii de la Colegiul de Informatica din Suceava


Intră acum și în grupul de

C.R.B.L.Considerat unul dintre cei mai tari artişti ai momentului, cântăreţul, coregraful şi dansatorul român Eduard Mihai Andreianu, alias C.R.B.L. cunoscut şi îndrăgit de public după debutul pe care l-a avut alături de trupa  Simplu, se va afla vineri, 8 noiembrie 2013, pe scena Casei de Cultură din Suceava, pentru a concerta la Balul Bobocilor 2013, organizat de elevii Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret”.

Potrivit organizatorilor, tema Balului Bobocilor 2013 la Colegiul de Informatică este „Magic Land” („Tărâmul magiei”). „În competiţia pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2013 vor intra 10 perechi, respectiv 20 de elevi din clasele a IX-a), a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Loredana Bodnar, în calitate de organizator.

Balul Bobocilor 2013 la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava va avea loc vinei, 8 noiembrie 2013, de la ora 19.00, la sala mare a Casei de Cultură din municipiu.


Intră acum și în grupul de