Alex Mica vine sa faca un show incendiar la “Balul Bobocilor 2013” de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava


Intră acum și în grupul de

Alex MicaConsiderat de mulţi noua revelaţie a muzicii dance din România, chipeşul artist Alex Mica, se va afla joi, 7 noiembrie, pe scena Casei de Cultură din Suceava, pentru a concerta la Balul Bobocilor 2013, organizat de elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din municipiu.

Alex Mica a devenit cunoscut publicului în 2008, după participarea la concursul “Megastar”, unde a ajuns până în semifinală alături de trupa “Sign”. Un an mai tarziu intra cu adevărat în “lumea selectă” a muzicii româneşti, prin colaborarea cu George Hora şi Puya si feat-ul cu acesta din urma pe piesa “Doamna şi Vagabondul”.

Alex Mica este în prezent artist 1ArtistMusic, agenţie de booking şi casă de discuri, ce îi are ca membri fondatori pe Laurenţiu Duţă şi Dony.

“Tema balului din acest an se intitulează << Amintiri din banca mea >> şi va angrena în competiţia pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2013, un număr de 11 perechi (22 de elevi) din clasele a IX-a. Invitatul special al evenimentului va fi artistul Alex Mica”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, prof. Cristina Lupan, în calitate de organizator.

Balul Bobocilor 2013, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava va avea loc joi, 7 noiembrie 2013, de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultură.


Intră acum și în grupul de