Lansare de carte si moment aniversar destinat scriitorului Grigore Ilisei, la Muzeul de Arta “Ion Irimescu” din Falticeni


Intră acum și în grupul de

Lansare de carte-Grigore Ilisei-Afis 15.11.2013Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni va găzdui vineri, 15 noiembrie 2013, de la ora 17.00, la sala pictor “Aurel Băeşu”, lansarea cărţilor – „Priveliştile lumii în zugrăvituri de cuvinte”, „De la Vest tot la Vest”, memorial de călătorie, ediţia a doua revăzută, şi ” În grădinile jocului cu iluziile”, eveniment menit să marcheze  împlinirea respectabilei vârste de 70 de ani de viaţă a scriitorului cu obârşii fălticenene, Grigore Ilisei.

Potrivit organizatorilor, primele două volume, „Priveliştile lumii în zugrăvituri de cuvinte” şi „De la Vest tot la Vest”, prezintă impresii de călătorie, iar volumul „În grădinile jocului cu iluziile” este o antologare a scrierilor despre artiştii plastici.

Cărţile vor fi prezentate de profesorul şi criticul Mihaela Grădinariu, iar la finele evenimentului, publicul va avea privilegiul de a viziona filmul de televiziune „Cărturarul în toposul sacru al Văratecului”, realizat de asemenea de Grigore Ilisei şi consacrat acad. Zoe Dumitrescu –Buşulenga.

Manifestarea va avea loc cu sprijinul Primăriei municipiului Fălticeni, a Editurii Princeps Multimedia şi a Editurii Dana Art.


Intră acum și în grupul de