Balan: Nu se poate face o alianta cu PSD intrucat PDL nu abdica de la politicile de dreapta


Intră acum și în grupul de

Democrat-liberalii suceveni susţin că au votat alături de PSD în interesul sucevenilor, infirmând o alianţă PSD-PDL în Consiliul Local Suceava. Potrivit liderului organizaţiei municipale PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, nu se poate face o alianţă cu PSD întrucât PDL nu abdică de la politicile de dreapta, dar în cazul concret din şedinţa de joi a Consiliului Local Suceava, consilierii PDL au votat ca şi cei ai PSD pentru ca serviciul de transport şi distribuţie a energiei termice să fie concesionat unui alt operator decât Termica SA care va fi decis în urma unei licitaţii publice.

flutur si balan 1

„Am cerut o comisie de anchetă pentru Termica doar pentru a închide discuţiile politicienilor care îşi arată neputinţa prin minciuni. Nu avem nici o treabă cu cine va câştiga licitaţia. Se va face un caiet de sarcini şi se va face o licitaţie unde poate participa chiar şi o societate a Primăriei”, a spus Bălan, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că pe cetăţean îl interesează mai puţin cine transportă căldura, ci ca aceasta să fie la cel mai mic preţ pentru că acum preţul gigacaloriei de 450 este suportat de toţi cetăţenii. „PDL a votat pentru scoaterea la licitaţie a transportului şi distribuţiei agentului termic. Până se va stabili, e drum lung, iar paşii trebuie urmăriţi şi făcuţi”, a spus Bălan.

Liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, acuză PSD că s-a aliat cu PDL în Consiliul Local Suceava şi au făcut „o alianţă pe bani publici”, după ce aleşii PSD şi PDL au votat pentru ca serviciul de distribuţie a energiei termice să fie preluat de la Termica şi încredinţat altui operator.


Intră acum și în grupul de