PDL Suceava si-a inaugurat noul sediu de pe Aleea Trandafirilor


Intră acum și în grupul de

Noul sediu al Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, situat pe Aleea Trandafirilor nr. 4, şi unic în peisajul politic din Suceava prin dotări, amenajare interioară şi confort, a fost inaugurat, joi, de preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur şi de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan.

PDL a prezentat la inceput si un film documentar cu evoluţia imobilului în care a fost amenajat sediul de partid, de la preluarea acestuia într-un stadiu avansat de degradare şi până la inaugurare.

sediul PDL Suceava, aleea trandafirilor

Preşedintele organizaţiei municipale PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a ţinut să evidenţieze că prin efortul membrilor organizaţiei s-a reuşit ca în decurs de două luni să fie renovată clădirea, situată în centrul oraşului, care este de patrimoniu şi se afla într-o stare deplorabilă. „Am reuşit în timp extrem de scurt să ne mobilizăm şi să demonstrăm că suntem o echipă. Era important pentru noi să demonstrăm că putem face dintr-o clădire istorică aflată într-o stare deplorabilă, o clădire model”, a spus Bălan.

El a menţionat că acestei clădiri, ce aparţine Primăriei, nu i se găsea o folosinţă din cauză că era nevoie de foarte mulţi bani pentru renovare şi amenajare. „Am refăcut-o cu suflet şi s-a lucrat foarte serios”, a spus liderul democrat liberal sucevean. El a subliniat că această clădire va rămâne a Primăriei Suceava şi că PDL nu intenţionează să o achiziţioneze.

flutur si balan, sediul PDL

Prezent la inaugurare senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur care este lider al organizației județene a partidului a felicitat echipa condusa de Ioan Bălan pentru noua realizare. ”“Ii felicit pe colegi pentru munca uriasa depusa pentru renovarea sediului. S-a investit si s-a pus suflet. Ii multumesc lui Nelu Balan. Nu e prima data cand se vede mana de gospodar a lui Ioan Balan. Daca poti amenaja un sediu de acest fel, poti amenaja si un municipiu sa fie oras european”, a conchis Gheorghe Flutur.

20131114_132602

Sfinţirea noului sediu a fost oficiată de IPS Pimen Suceveanul, Arhiepiscop al Sucevei şi  Rădăuţilor împreună cu mai mulţi preoţi.

sfintire sediu PDL

Spaţiul în care funcţionează în prezent organizaţia municipală PDL Suceava a fost sediu secundar al Grădiniţei cu program prelungit Aşchiuţă, dar Primăria a renunţat la el din cauză că nu putea fi reamenajat astfel încât să fie respectate normele în domeniu. Grupele care funcţionau în respectiva clădire au fost mutate în sediul principal al grădiniţei care a fost extins printr-un proiect finanţat de Primărie.


Intră acum și în grupul de