CARLA SURUBARU si GEORGE CASANDRA, Miss si Mister Boboc 2013, la Colegiul National de Informatica „Spiru Haret” Suceava


Intră acum și în grupul de

PB082213Sala mare a Casei de Cultură din Suceava s-a transformat vineri seară, preţ de patru ore, într-un „Tărâm al magiei” (MAGIC LAND), conturat cu ingeniozitate de elevii Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” din municipiu, la Balul Bobocilor 2013.

Spectacolul a fost unul reuşit din punct de vedere organizatoric şi artistic, elevii de la Colegiul de Informatică având parte de doi invitaţi speciali, unul în persoana artistului CRBL, care a făcut un show incendiar, şi unul în persoana marelui actor Florin Piersic (77 ani).

Aparţia maestrului Piersic pe scena de la Balul Bobocilor a fost o premieră pentru îndrăgitul actor, şi o surpriză extrem de plăcută pentru elevii şi profesorii haretişti. Piersic a rămas foarte surprins de maniera călduroasă în care a fost primit de elevi, susţinând că sufleteşte este foarte apropiat de Bucovina, întrucât părinţii săi au fost bucovineni, iar parte din rudele sale locuiesc în zona Sucevei.

Fără a-şi dezvălui iniţial vârsta, marele actor le-a spus elevilor că în tinereţe a avut prilejul să îl cunoască pe scriitorul Tudor Arghezi. Piersic a povestit despre întâmplările memorabile şi situaţiile amuzante de care a avut parte de-a lungul anilor, îndeosebi în cariera sa profesională, le-a recitat celor prezenţi la bal, le-a vorbit mult despre Ştefan cel Mare, iar la final, a promis că va reveni, cât de curând, pe scena de la Suceava cu recitalul „Florin Piersic… pur şi simplu”, în care face o retrospectivă a vieţii sale de la 14 la 77 de ani. La final, directorul colegiului sucevean, Virginel Iordache, i-a oferit maestrului un cadou simbolic din Bucovina.

După acest moment, Balul Bobocilor a continuat cu cele mai reuşite scenete – „Ora de magie”, „Fănel magnificul”, „Iluzionismul şi ciobanul”, „Manelistul şi vrăjitoarea”, „Ţăranii la spectacol”, „Repetentul şi vrăjitorul”, „Generalul Surdu”, momente jucate cu pricepere de actorii amatori ai liceului. Nu au lipsit momentele de dans modern, acrobaţiile pe bicicletă, interpretarea vocală şi instrumentală pe ritmuri moderne şi populare.

În competiţia pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2013 au intrat 10 perechi de boboci, frumoşi şi eleganţi, energici şi spontani, care au demonstrat că au talent abordând un stil dificil de dans – tango.

În urma deliberării juriului, din care a făcut parte şi directorul Colegiului, au fost aleşi următorii câştigători: Locul III – Raluca Maxim şi Flavius Apăvăloaie (Miss şi Mister Popularitate), Locul II – Irina Mihaela Grumăzescu şi Lucian Apopei (Miss şi Mister Dance).

Miss şi Mister Boboc 2013, la Colegiul de Informatică „Spiru Haret” Suceava au fost desemnaţi concurenţii CARLA ŞURUBARU şi GEORGE CASANDRA. La final, toţi concurenţii au primit cadouri, iar boboacele au primit flori.


Intră acum și în grupul de