La Iulius Mall Suceava, copiii devin mici oameni de stiinta, in compania „Profesorului Trasnit”


Intră acum și în grupul de

Profesorul trasnit_IM SV_2013Iulius Mall Suceava a pregătit pentru această săptămână o agendă bogată în evenimente cu totul speciale. Cei mici îşi dau întâlnire cu „Profesorul Trăsnit”, se distrează în paşi de dans, participă la atelierele educative şi se amuză la teatru de păpuşi. Surprizele continuă şi pentru cei mari, care se pot delecta cu obiecte impresionante lucrate manual şi cu o expoziţie de pictură şi grafică, transmit reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, până pe 16 noiembrie 2013, între orele 17.00 – 20.00, „Profesorul Trăsnit” le dă întâlnire ştrengarilor la atelierele ştiinţifico – fantastice organizate la parterul Iulius Mall Suceava, în zona KidsLand. Prichindeii vor explora minunata lume a laboratoarelor, vor face experimente amestecând substanţe, se vor amuza cu diferenţele de presiune şi cu electricitatea statică şi vor râde de stângăciile savantului. Baloane misterioase, substanţe jucăuşe, generatoare de curent, gheaţă carbonică, nisip hidrofobic sunt câteva dintre „jucăriile” care vor crea un univers special pentru năzdrăvani.

Seria evenimentelor dedicate celor mici continuă cu lecţii gratuite de dans, oferite în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri. Începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, cei mai buni dansatori îi vor iniţia pe ştrengari în paşi de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Pentru că fiecare sfârşit de săptămână petrecut la Iulius Mall Suceava este interactiv, sâmbătă, de la ora 12.00, cei mici sunt aşteptaţi la atelierele de creaţie susţinute la KidsLand. Împreună cu alţi prieteni, copiii vor realiza mici opere de artă, pentru a îşi dezvolta abilităţile şi creativitatea.

Prichindeii amatori de distracţie sunt invitaţi duminică, de la ora 12.00, în zona Kidsland, la un amuzant spectacol oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

Nu doar copiii se vor bucura de evenimente aparte la Iulius Mall Suceava. De vineri până duminică, în perioada 15 – 17 noiembrie, amatorii de frumos vor putea vizita o nouă ediţie a Târgului Handmade. Parterul îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi petrecere a timpului liber va găzdui cei mai iscusiţi artizani suceveni, care vor expune articole rafinate, lucrate manual. Cei  care îşi doresc obiecte unicat, pentru propriile colecţii sau pentru cei dragi, pot alege dintr-o gamă variată de piese realizate cu migală: cercei, brăţări, broşe, inele, genţi, cutiuţe pentru bijuterii, decoraţiuni şi alte accesorii.

Clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să combine sesiunile de cumpărături cu o privire spre artă. Talentatul plastician Valentin-Cozmin Agheorghiesei prezintă publicului sucevean prima sa expoziţie – „Stiluri în perspectivă”. Până pe 8 decembrie, pasionaţii de pictură şi grafică vor putea admira 25 de lucrări, în care concretul se îmbină armonios cu abstractul.


Intră acum și în grupul de