Targ al ofertelor de Revelion si activitati educative, in acest weekend, la Iulius Mall Suceava

Targul ofertelor de Revelion_IM SV_2013La Iulius Mall Suceava se anunţă încă un sfârşit de săptămână în care sesiunile de cumpărături vor fi completate cu evenimente speciale. Târgul Ofertelor de Revelion şi numeroase activităţi dedicate prichindeilor sunt opţiunile de petrecere a timpului liber propuse pentru acest weekend, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, sucevenii care doresc să petreacă Revelionul în cele mai frumoase localuri din oraş şi să se bucure de atmosfera incendiară a petrecerilor tematice sunt invitaţi la Târgul Ofertelor de Revelion 2014. În perioada 21 – 24 noiembrie 2013, parterul Iulius Mall va găzdui numeroşi expozanţi care îi vor ademeni pe doritori cu meniuri sofisticate, programe artistice spectaculoase şi premii de relaxare, pentru noaptea dintre ani. Pe lângă propunerile de petrecere a Revelionului 2014, participanţii la târg îi vor ajuta pe clienţi să îşi aleagă ţinuta perfectă pentru cel mai aşteptat eveniment al anului.

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, năzdrăvanii au liber la distracţie. În sala Boomdance, de la etajul mall-ului, dansatorii profesionişti îi vor invita pe cei mici să se mişte în paşi de rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot. Lecţiile gratuite de dans încep la ora 18.00 şi oferă copiiilor momente distractive, alături de prieteni.

În document se arată că, pentru prichindeii cu spirit creativ, Iulius Mall propune atelierele organizate la KidsLand, care să le pună în valoare imaginaţia şi îndemânarea. Sâmbătă, de la ora 12.00, sub îndrumarera specialiştilor, copiii vor putea crea mici opere de artă. De la ora 16.00, clovnul Bobo îi aşteaptă pe cei mici cu surprize şi farse amuzante. Împreună vor desena, se vor juca şi vor modela baloane colorate.
Duminică este timpul pentru o nouă întâlnire cu marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppet”. Ştrengarii vor aplauda cele mai frumoase persoaneje din poveşti, într-un spectaol prezentat de la ora 12.00, în zona KidsLand.

Până pe 8 decembrie, pasionaţii de pictură şi grafică vor putea admira 25 de lucrări ale talentatul plastician Valentin-Cozmin Agheorghiesei. Expoziţia „Stiluri în perspectivă” îmbină concretul cu abstractul, într-o manieră inedită.