“Targ de Craciun”, la Shopping City Suceava

Targ de Craciun, Shopping City Suceava, 2013Shopping City Suceava organizează în perioada 20-23 decembrie 2013, “Târgul de Crăciun”, eveniment – expoziţie dedicat sărbătorilor de iarnă, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, în cadrul târgului se vor prezenta următoarele produse tradiţionale: produse din carne, brânzeturi, miere şi produse apicole, prăjituri de casă, gemuri, dar şi produse artizanale realizate de meşteri populari. Expozanţii vor aduce în faţa clienţilor din Shopping City Suceava o varietate de produse specifice sezonului rece. Pofticioşii vor putea alege dintr-o varietate de alimente, dulciuri şi băuturi naturale care le vor îmbogăţi masa de sărbători. Totodată,  “Târgul de Crăciun” reprezintă prilejul perfect pentru a le achiziţiona celor dragi cadourile mult dorite, de la jucării pentru cei mici sau articole şi decoraţiuni pentru aranjamentele de Crăciun, până la materiale textile, marochinărie şi alte articole specifice acestei perioade a anului. Sucevenii au ocazia de a vizita “Târgul de Crăciun” de la Shopping City Suceava, zilnic între orele 09:00 – 21:00.

“Pe parcursul celor 4 zile, atmosfera sărbătorilor de iarnă va fi întreţinută prin intermediul unor concerte de colinde, spectacole folclorice şi obiceiuri de anul nou, susţinute de grupuri artistice din Bucovina”, se arată în document.