„Ceaiul de la ora 4 in atmosfera eminesciana”,la Biblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera”


Intră acum și în grupul de

afis ziua 1La Biblioteca Bucovinei „I.G.Sbiera” va avea loc luni, 13 ianuarie 2014, de la ora 16.00, evenimentul „Ceaiul de la ora 4 în atmosferă eminesciană”, care deschide manifestările din cadrul proiectului „Săptămâna culturală”, organizat de studenţii de la specializarea Economie Generală și Comunicare Economică, anul II, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie publică a Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava.

„În această seară, dorim să aducem un omagiu marelui poet Mihai Eminescu. Ne propunem să organizăm o serată învăluită în atmosfera capodoperelor eminesciene. Frigul de afară va fi domolit delectându-ne cu ceairi oferite tuturor persoanelor prezente la eveniment”, au declarat organizatorii.

Potrivit acestora, intrarea la eveniment este liberă, fiind disponibile 40-50 de locuri.

Sub sloganul „Fii cool-tural!”, studenţii de la specializarea Economie Generală și Comunicare Economică, anul II, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie publică a Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava, organizează în perioada 13-18 ianuarie 2014 programul „Săptămâna Culturală”. Acesta este constituit dintr-o suită de evenimente care îşi propun să ofere o alternativă frumoasă de petrecere a timpului liber pentru tinerii suceveni şi să popularizeze o parte dintre spaţiile care oferă gratuit diferite modalităţi de acces la cultură. Proiectul constituie  în acelaşi timp şi activitatea practică de seminar pe care o desfăşoară studenţii care studiază disciplina Politici de marketing și comunicare economică cu domnul lector univ.dr.ec. GHIUȚĂ Ovidiu-Aurel.


Intră acum și în grupul de