Loredana Groza va concerta, in luna martie, pe scena de la Suceava

Loredana_magic_poster_turneu (1)Primăvara acestui an se anunţă una “magică”. Marea artistă Loredana Groza începe în luna martie un amplu turneu naţional, care se intitulează “Magic” şi care va cuprinde 15 dintre cele mai importante oraşe ale ţării, printre care şi Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii Casei de Cultură din Suceava.

Potrivit sursei citate, joi, 20 martie, de la ora 19.30, artista va concerta la Casa de Cultură din municipiu.

Showbiz-ul românesc a fost zguduit în noiembrie de spectacolele “Magic”, pe care Diva României le-a susţinut la Sala Palatului din capitală. Concertul “Magic” a fost declarat “cel mai tare concert al unui artist român”. Loredana a impresionat publicul cu o producţie grandioasă şi cu un impresionant show live, încărcat de emoţie, culoare şi magie. Turneul naţional “Magic” va cuprinde toată ţara, astfel încât toţi cei care nu au ajuns în toamnă la Sala Palatului să trăiască experienţa unică a unui show marca Loredana, care rivalizează cu marile producţii internaţionale.

“De-abia aştept să pornim cu show-ul << Magic >> în toată ţara! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!”, a transmis Loredana.

“Nu rataţi un eveniment artistic impresionant, cu invitaţi pe măsură, numere de magie şi costume excepţionale. Concertul Loredana va oferi o incursiune muzicală de aproape trei ore prin cariera fabuloasă a unei artiste complexe şi totale, care abordează toate genurile muzicale cu aceeaşi strălucire incomparabilă. Playlist-ul concertelor va conţine cele mai mari hit-uri ale Loredanei, inclusiv noul single << Lumea ta >> , interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie”, se arată în document.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de – 100 lei categoria I şi 80 lei categoria a II-a.