Recital de muzica si poezie dedicat comemorarii poetului Benjamin FONDANE


Intră acum și în grupul de

Biblioteca Bucovinei “I.G.Sbiera” din Suceava organizează un recital extraordinar de muzică, poezie şi precum si expoziţii de carte, dedicate comemorării, în acest an, a 70 de ani de la moartea marelui poet de origine română Benjamin FONDANE – Barbu FUNDOIANU, dar şi a Zilei Internaţionale a Memoriei Victimelor Holocaustului (27 ianuarie), informează într-un comunicat de presă, directorul instituţiei sucevene, Gabriel Cărăbuş.

Potrivit sursei citate, recitalul de muzică şi poezie va avea loc în Sala Auditorium “Ion Carp Fluerici” de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, în data de 27 ianuarie, de la ora 18.00.

Evenimentul va avea loc cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, a Bibliotecii Bucovinei, a Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava şi Alexandria Librării.

benjamin1 (1)

 

 

Manifestarea „Benjamin Fondane- 70 de ani de la plecare” se va desfăşura sub genericul „Au temps du poeme”, sub coordonarea scriitoarei Angela Furtună.

Înscrisă aceluiaşi eveniment, la galeria dn holul Bibliotecii Bucovinei va fi deschisă în data de 27 ianuarie, cu prilejul Zilei Internaţionale a Memoriei Victimelor Holocaustului, expoziţia „Artă şi Holocaust”, care va putea fi vizitată până în data de 10 februarie a.c.

holocaust 2014 (1)


Intră acum și în grupul de