TREND MARIAJ, targ de nunti la Shopping City Suceava. Vezi PROGRAMUL evenimentului!

program Trend Mariaj (1)Luna februarie este luna nunţilor şi a îndrăgostiţilor la Shopping City Suceava, transmit reprezentanţii complexului comercial, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Shopping City Suceava organizează în perioada 14 – 16 februarie târgul de nunţi “Trend Mariaj”, eveniment dedicat viitorilor miri. Dacă îţi doreşti o nuntă de vis şi vrei să te pregăteşti pentru cel mai aşteptat moment din viaţa ta, te invităm la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava.

Fie că îţi doreşti să pui la punct ultimele detalii, ori să alegi o gamă complexă de servicii, expozanţii te aşteaptă cu ultimele tendinţe în domeniul nunţilor. În cadrul târgului “Trend Mariaj” organizat de Shopping City Suceava vor fi prezentate de la cele mai spectaculoase locaţii, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete/bijuterii, decoraţiuni sală/aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării/patiserii etc.

Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială, au şansa de a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri – marele premiu – o rochie de mireasă Agnes Toma din ultima colecţie intitulată „Paris, mon amour 2”; un voucher în valoare de 1.000 lei oferit de Divin Feminin ce cuprinde o garnitură completă de papetarie pentru nuntă: invitaţii, carduri pentru bani, meniuri şi numere de masă; o şedinţă foto pentru cuplu realizată de fotograful Ovidiu Leşan şi o şedinţă foto pentru viitori miri oferită de www.fotoemoţii.ro; photobook + şedinţă foto NCC Studio.

Totodată, în perioada 14-16 februarie, Shopping City Suceava organizează o tombolă cu premii instant pentru toţi clienţii care vor face cumpărături de minimum 50 lei din magazinele aflate în incinta centrului comercial. Sub tichetele răzuibile puse în joc, se află peste 1.500 de premii pentru îndrăgostiţi.

În document se arată că, pe 14 februarie între orele 15:00 – 18:00, atât viitorii miri, cât şi cei care doresc să-şi reînnoiască jurămintele sunt aşteptaţi de personajul Napoleon Bonaparte la ceremoniile pentru „Căsătorie de probă”. Pe lângă momente artistice şi prezentări de rochii de mireasă, costume de mire şi ţinute de ocazie, expozanții târgului vor oferi reduceri şi promoții speciale la încheierea contractelor.

Pe 16 februarie, începând cu ora 17:00, tinerii îndrăgostiţi, dar şi publicul sucevean, se vor putea bucura de o prezentare de modă, concursuri şi un super concert susţinut de CONNECT-R, celebru pentru melodiile sale devenite hit-uri naţionale.

PROGRAM

Târg de nunţi „Trend Mariaj” de la Shopping City Suceava:

Vineri, 14 februarie 2014

13:30 – Deschidere oficială

13:00 – 15:00 – Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais

14:00 – 15:00 – Bar show

15:00 – 18:00 – Căsătorii de probă

Sâmbătă, 15 februarie 2014

13:00 – 15:00 – Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais

15:00 – 18:00 – Sesiune de caricaturi pentru îndrăgostiţi, realizate de BOA

Duminică, 16 februarie 2014

13:30 – Recital Trupa 9

14:30 – Recital Artis Band

17:00 – Prezentare de modă

              Concursuri cu premii

              Bar Show

              Super Concert CONNECT-R

Trend Mariaj” – târgul de nunţi de la Shopping City Suceava va putea fi vizitat zilnic între orele 09:00 – 21:00.