Neculai Bereanu: S-a infiintat USD si ne propunem cea mai puternica lista de candidati pentru europarlamentare


Intră acum și în grupul de

Surse din PSD Suceava sustin ca infiintarea USD la Suceava va avea loc vineri, incepand cu ora 14:30.

neculai bereanu 3

Nicu Bereanu, senator PSD de Suceava, conferinta de presa la sediul PSD:

„Stim foarte bine ca pe 10 februarie, PSD cu UNPR si PC au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile din 25 mai. S-a infiintat USD si ne propunem cea mai puternica lista de candidati pentru europarlamentare. Alianta e un lucru natural intre cele trei partide. Incercam de mai mult timp ca pe stanga esicherului sa facem un pol reprezentativ pentru Romania. Lista noastra are nume puternice.

Tinand cont ca USD va fi un pol puternic, am vazut o nervozitate la nivel local la unii lideri PDL. Pe buna dreptate ii inteleg pentru ca PDL nu mai reprezinta o forta in judet. Il rog pe Orest Onofrei sa se linisteasca pentru ca USD va scoate un rezultat foarte bun.

Am inteles ca Onofrei vrea ca Nechifor sa isi ia dreapta din PMP. Ciudata abordare, in conditiile in care in stanga si dreapta lui la conferinta de presa stateau doi fosti membri PSD. Cred ca dl Onofrei ar trebui sa isi cheme intai coloneii acasa si abia apoi sa ceara altceva. Cat priveste pe cei doi fosti colegi ai nostri care acum sunt in PMP, le doresc succes, ii lasam acolo unde le e locul, pe dreapta, unde sunt convins ca vor colabora foarte bine cu PDL.

Nu cred ca a fost o amenintare din partea dlui Sarbu cu schimbarea presedintelui Senatului decat atunci cand va fi presedintele Romaniei. Eu cred ca va fi Crin Antonescu, care e candidatul USL la presedintia Romaniei.

Nu cred ca se va rupe USL. Nu comentez ce spun parlamentarii. Nu e vorba de a ceda aici, ci de o negociere si se vor gasi solutii astfel incat luni sa sustinem varianta Guvernului Ponta sustinut de USL. Dupa europarlamentare, vom vedea ce decizie vom lua cu USD. Nu stim ce va fi atunci. Asteptam sa trecem alegerile.”


Intră acum și în grupul de