Mancaruri alese si muzica de calitate, de Valentine’s Day, in restaurantele si pub-urile sucevene


Intră acum și în grupul de

indragostiti

Pentru îndrăgostiţii care vineri, 14 februarie, aleg să marcheze “Valentine’s Day”, sărbătoare împrumutată de la americani, restaurantele, hotelurile şi pub-urile sucevene se întrec în oferte de meniu, preţuri şi muzică bună.

Astfel, într-un ambient asigurat de Dj Emy şi Dj Dany, Conacul Domnesc Suceava îi aşteaptă pe îndrăgostiţi cu un meniu la 76 lei/persoană, ce conţine – Gustare receSalată „Love” (rucola, porumb, roşii, Feta pane, sos); Fel principal – Muşchi Montana în foietaj; DesertPrăjitură romantică. Băuturi – Cappuccino, Apă minerală/plată, Vodka Absolut, Vinul Casei „Cramele Pietroasa”. Potrivit organizatorilor, seara va începe la ora 19.00. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0372/300.600

Restaurant Centru Vechi le pregăteşte amorezilor o seară de rafinament clasic, în compania consacratului artist Pavel Stratan, care va concerta începând cu ora 21.00. „Intrarea este 25 de lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0749/222.202”, au declarat reprezentanţii localului sucevean.

Cei care vor alege să îşi petreacă seara de 14 februarie, în pub-ul sucevean Del’Iri, vor avea ocazie ca pe lângă bucatele alese să se delecteze şi cu o prezentare de modă realizată de artista Oana Stroici, care va începe la ora 21.00. “De la ora 21.30, îndrăgostiţii vor putea asista la un concert deosebit susţinut de trupa Bosquito. Biletele costă 40 lei/persoană (pentru zona de sus a restaurantului), respectiv 20 lei/persoană pentru cei care vor avea loc la mesele de jos. Rezervările se fac cu două-trei zile înainte”, au artat gazdele evenimentului.

Relaţii şi rezervări se pot obţine la numerele de telefon: 0330/405.000 , 0753/833.969.

La Oscar Wilde Suceava, cuplurile sunt aşteptate vineri, de Valentine’s Day, cu vin din partea casei, dar şi cu un meniu special. “De la ora 19.00 la ora 23.00 vom avea muzică caffe concert (saxofon, pian), urmând ca de la ora 23.00 să înceapă seara de club”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, managerul renumitului pub.

Rezervări: 0330/803.102, 0751/350.575.

Pentru a prelungi timpul preţios petrecut împreună, Hotel Sonnenhof Suceava îşi răsfaţă clienţii, în perioada 14-16 februarie, cu cele mai confortabile camere şi cu cel mai savuros mic dejun. „Noi netezim calea iubirii cu oferta specială de 200 lei/noapte – cameră Dublă Premium”, transmit reprezentanţii Sonnenhof.

Relaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon: 0230/220.033

Restaurant Continental Suceava oferă îndrăgostiţilor, în luna pasiunii, tarife la cazare de la 23,58 euro/cameră single, ofertă valabilă pentru rezervările online cu plata în avans, respectiv tarife de la 26 euro/cameră single. Pe lângă acestea, clienţii pot beneficia, opţional, de mic dejun (6 euro/persoană), acces gratuit la internet. Detalii suplimentare pe site-ul oficial – http://continentalhotels.ro

O legendă privind existenţa Sfântului Valentin arată că acesta era de fapt un preot, susţinător al dragostei, care căsătorea cupluri în secret, contrar împăratului roman Claudiu al II-lea care a interzis soldaţilor din Roma să îşi mai întemeieze familii. Întemniţat şi condamnat la moarte, până în ziua execuţiei, el a trimis scrisori de adio către prietenii săi şi le-a semnat scriind “Adu-ţi aminte de Valentin al tău!”


Intră acum și în grupul de