Ovidiu Doroftei: Grupul de consilieri PNL din CL se va abtine de la vot in ceea ce priveste Termica


Intră acum și în grupul de

Ovidiu Doroftei, viceprimarul PNL al municipiului Suceava:

„Ne bucuram ca au inceput sa apara apelurile catre populatie privind plata facturilor la Termica. Era insa foarte bine daca se faceau aceste apeluri in anii in care s-au acumulat datoriile. Grupul de consilieri PNL din CL se va abtine de la vot in ceea ce priveste Termica pentru ca nu stim ce se petrece acolo in mod real. Atat timp cat nu este acceptat un expert independent care sa faca o analiza, ne vom abtine.

Nu exista saptamana sa nu ridic problema de fiecare data. De la 1 aprilie va putea spune mai multe cel care a initiat scurtarea contractului cu Termica. Noi ne abtinem si din cauza perioadei foarte scurte in care se face licitatia pentru cel care va prelua distributia si transportul agentului termic.

Nu s-a discutat de o pozitionare a mea pe lista de europarlamentari. Pentru mine e o onoare de a fi reprezentant al judetului pe aceste liste.

Se impune sa reluam discutia si analiza pe activitatea si managementul de la TPL cu obiective foarte clare pentru ca am anticipat ca e o problema acolo cu managementul. Iata ca si Curtea vine sa confirme presupunerea noastra. Se impune categoric sa trecem la treaba si sa propunem niste masuri CL care poate lua o decizie. Azi nu ne spune nimeni ca managerul actual nu poate continua.

 E o presupunere si ramanarea si iesirea de la guevernare. Azi avem o uniune, USL. Suntem impreuna cu PSD promotorii unor masuri pe care la nivel local ni le-am asumat impreuna. E prematur acum sa facem supozitii sau pronosticuri pe tema ramanerii in functia de viceprimar. In momentul in care colegii din CL vor hotari altfel nu voi astepta sa cad prada unui joc de culise. Voi incerca atat timp cat sunt pe functie sa-mi fac treaba cat mai bine pentru a nu-i dezamagi pe cei care m-au sustinut.”

Andrei Paduraru , consilier local si membru in AGA la TPL:

„S-a incheiat controlul Curtii de Conturi la TPL si s-au constatat nereguli foarte mari. Cer primarului intrarea in legalitate imediata. Intelegem greaua mostenire PDL, dar cu o echipa de management profesionista putem duce sociatatea in pragul rentabilitatii si chiar pe profit.”


Intră acum și în grupul de