PDL Suceava il vrea pe Orest Onofrei europarlamentar in locul lui Petru Luhan


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Judetean al PDL Suceava a decis prin vot ca Orest Onofrei sa fie prima optiune in ce priveste  nominalizarile pentru lista de candidati la alegerile europarlamentare ale partidului.

onofrei,flutur,balan

Președintele organizației județene a PDL, Gheorghe Flutur, care este și secretarul general al PDL la nivel central a declarat că pe buletinele de vot au fost trecute două persoane, Orest Onofrei și actualul  europarlamentar, Petru Luhan, primul obținând de departe cele mai multe voturi pentru a fi susținut la București în vederea ocupării unei poziții cât mai fruntașe pe listă.

 

”BPJ Suceava a tranșat prin vot discuția referitoare la persoana pe care Suceava o susține pentru un loc cât mai în față pe lista finală a PDL pentru alegerile europarlamentare. De altfel Orest Onofrei va fi persoana pe care organizațiile PDL din regiunea de NE o vor sustine pentru un loc cat mai în față pe lista finală”, a declarat Gheorghe Flutur la câteva minute după terminarea ședinței BPJ.

 

PDL speră ca la alegerile europarlamentare din luna mai să obțină un scor de 20 %.

 

Orest Onofrei este prim-vicepreședinte al PDL Suceava, a fost prefect al judetului și senator al României în mandatul trecut.


Intră acum și în grupul de