Saptamana PSI pentru parinti, la Libraria Carturesti


Intră acum și în grupul de

PSI-Afise-50x70cm„Îţi doreşti să fii un părinte eficient? Vrei să te antrenezi în arta de a făuri oameni? Te întrebi cum poţi folosi limbajul secret al jocurilor, pentru a- ţi cunoaşte mai bine copiii?

Vino, între 17 şi 23 februarie, la Săptămâna Psi pentru Părinţi şi află cum îi poţi sprijini pe cei mici să crească încrezători în sine şi să se integreze mai bine în familie”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii Librăriei Cărtureşti din incinta Iulius Mall Suceava.

„Creşte şi tu odată cu cei mici, redescoperă bucuria jocului şi a creativită ţii participând la atelierele Săptămânii Psi pentru Părinţi, eveniment coorganizat de Editura Trei şi Librăriile Cărtureşti. Cei mai buni specialişti în parentaj şi în psihologia copilului te aşteaptă în Suceava in perioada 17-23 februarie.
 
Toate cărţile de psihologie ale Editurii Trei vor avea în acest interval o reducere de 25% în re ţeaua Librăriilor Cărtureşti şi pe librăria online www.carturesti.ro, transmit gazdele de la Cărtureşti.

PROGRAM  – Librăria Cărtureşti Suceava

• Denumirea evenimentului: Părintele ascultă de (pe) copilul său?
Cărţi recomandate: Părintele eficient; Limbajul secret al copiilor.
Invitaţi: Liliana Bujor
Data : 20 februarie (joi) – ora 18.00

• Denumirea evenimentului: Comunicarea cu copiii
Cărţi recomandate: Arta de a făuri oameni;
Invitaţi: Cristina Onofrei
Data : 21 februarie (vineri) – ora 18.30


Intră acum și în grupul de