„Sectiunea de aur”, tema urmatoarei editii a evenimentului „Muzica, intre stiinta si arta”


Intră acum și în grupul de
muzica 24febProiectul de promovare a muzicii clasice şi a tinerilor interpreţi, ”Muzica, între ştiinţă şi artă”, iniţiat de Biblioteca Bucovinei ’’I. G. Sbiera’’ Suceava, în parteneriat cu Colegiul de Artă ’’Ciprian Porumbescu’’ Suceava, va continua luni, 24 februarie 2014, ora 17,30, la Sala de Artă ’’Elena Greculesi’’, cu o nouă manifestare, având ca temă de această dată ’’Secţiunea de Aur’’, anunţă managerul Bibliotecii Bucovinei, Gabriel Cărăbuş.
Potrivit acestuia, prezentările pe această temă vor fi făcute de prof. Cristian Amorăriţei, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi de prof. Narcis Tabarcea, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, cei doi invitaţi ai doamnei prof. Elena Istrate, coordonatoarea proiectului ”Muzica, între ştiinţă şi artă”.
„Evenimentul aşteptat cu interes de iubitorii de muzică clasică, în număr tot mai mare de la o ediţie la alta, se va încheia cu un recital de chitară susținut de elevii: Raicu Alexandru – prof. Daniel Dragomirescu, Abo Hammad Mariam și Cristian Dohanici – prof. Cezar Lefter, Duciuc Samuel, Lupu Ștefan și Avasiloaie Iulian – prof. Ilie Zugrav”, a mai precizat Cărăbuş.

Intră acum și în grupul de