O piesa vestimentara din colectia designerului sucevean Bogdan Mogos va ajunge in garderoba celebrei Lady Gaga


Intră acum și în grupul de

O jachetă din cea mai recentă colecţie care poartă semnătura tânărului designer sucevean Bogdan Mogoş va ajunge la finele lunii iulie, în garderoba celebrei artiste Lady Gaga.

“Astăzi am primit cea mai bună veste: O jacheta creeată de mine va ajunge la Lady Gaga!!! Sunt încă în stare de şoc!”, a scris recent Bogdan, pe o cunoscută reţea de socializare.

Contactat de NewsBucovina.ro, Bogdan a declarat: “Cel mai probabil, jacheta va ajunge la Lady Gaga undeva la finele lunii iulie – începutul lunii august. Acest rezultat reprezintă încununarea voinţei, a pasiunii şi a muncii mele de până acum. Merg pe sloganul << Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea îndeplini! >> Acesta este doar începutul! Mă bucur că îmi pot face părinţii şi sora mândri de mine şi că astfel îi pot răsplăti pentru susţinerea pe care mi-o oferă în orice idee nebunească aş avea”.

61470460

Reamintim că, la mijlocul lunii aprilie 2014, Bogdan Mogoş, în prezent student al facultăţii de Fashion Design la prestigioasa Universitate Teko din Danemarca, a lansat o colecţie vestimentară care a provocat multe comentarii critice, dar şi laudative, în showbizz-ul autohton. Colecţia de haine houte couture a fost catalogată ca fiind una îndrăzneaţă, întrucât piesele vestimentare create imită modelul şi hainele preoţeşti, având ca imprimeuri – cruci, biserici sau sfinţi. Rezultatele pozitive nu au întârziat să apară, iar printre persoanele publice care i-au apreciat talentul şi i-au purtat creaţiile, s-au numărat Antonia şi Iulia Albu.

Bogdan a studiat la aceeaşi universitate absolvită de – Alexander McQueen, John Galliano şi Hussein Chalayan. Mai mult, pregătirea sa l-a recomandat pentru un stagiu de practică în cadrul unui boutique vintage, de lux, loc în care îşi fac cumpărăturile vedete precum – Kate Moss, Leona Lewis sau Emma Watson.


Intră acum și în grupul de