Bine ați venit în Bucovina! (Advertorial)

logo hanul voievozilor

Ați ajuns la Hanul Voievozilor, locul unde se dă viață tradițiilor și amintiriilor scrise și nescrise, aducând aminte de legende pe care călătorul invitat să le asculte cu siguranță caută să le descopere.

Odată descoperite, legendele sunt comorile frumuseților naturale și a ospitalității românești.

hanul voievozilor

Despre Han

Hanul Voievozilor, cu arhitectura sa modernă, este ușor de remarcat pe drumul DN2E între Sucevița-Putna, la ieșirea din localitatea Horodnic de Sus.

Intrând veți remarca recepția și holul generos în formă tradițională.

La parter este situat și restaurantul hanului, cu maxim 200 de locuri la mese, spațiu deschis ideal pentru găzduirea evenimentelor de tot felul.

Culoarea albă dominantă și maroul lambriului, combinate cu obiecte simple, atrag plăcut privirea clienților din restaurant.

De aici ajungem pe o terasă acoperită în formă de atrium unde putem servi alte 60 de persoane. Mobilierul rustic cu mese și bănci din lemn, meniul tradițional și gradina interioară te fac să te simți bine în alegerea de a fi poposit la noi.

Urcând la etaj dăm de un prim hol ce îndeplinește multiple roluri:

  •  Socializare pentru cei cazați
  •  Sală – club. T.V. – jocuri
  •  Sală de conferințe
  •  Sală pentru evenimente maxim 45 de persoane
  • Acces internet gratuit

 

Următorul hol duce spre culoarul de liniște al celor 8 camere de la etajul I. Trei camere matrimoniale si cinci camere cu doua paturi în formă tradițională cu mobilier masiv din lemn. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu având cabine de duș.

Mansarda este un loc mai retras din han fiind compusă dintr-un hol și doua apartamente.

Spațiul generos al apartamentelor este decorat cu mobilier rustic în forme clasice astfel încât să îți asigure confortul dorit. Apartamentele au dormitor, chicineta și grup sanitar cu cadă.

Apartamentul 1 este cu vedere spre intrare, de la etaj văzându-se Codrii Voievodesei. Apartamentul 2 cu vedere spre văile Horodnicului vă oferă o ambianță romantică prin mobilierul și decorațiunile existente. Bonus ideal tinerilor ce aleg să facă nunțile la noi .

Aceasta este locația noastră:

  •  8 camere – 16 locuri de cazare
  • 2 apartamente – 4 locuri de cazare
  • La cerere putem atașa paturi suplimentare pentru copii

Recomandăm Hanul grupurilor de prieteni, firme, turiști unde personalul va sta la dispoziție în orice moment al anului.

 

Tel/Fax: 0230/415.425

0744.788.874

E-mail: receptiehv@yahoo.com

rezervari@hanulvoievozilor.ro

Adresă web: http://www.hanulvoievozilor.ro/