Maria Andreea Varlan: „Iubesc la nebunie atmosfera din Mamaia”. Afla cum si-a petrecut vara frumoasa cantareata suceveanca


Intră acum și în grupul de

Cântăreața suceveancă Maria Andreea Vârlan şi-a petrecut vara pe litoralul românesc, unde a reuşit să îmbine perfect munca cu relaxarea şi cu distracţia.

„Sunt și momente când prefer liniștea”

Pentru că vacanța nu înseamnă doar relaxare, ci și distracție, reporterii NewsBucovina.ro au fost curioși să afle cum s-a distrat cântăreața. „În general le combin, merg la o emisiune și rămân și pentru distracție sau invers. Prea mult nu m-am plimbat, pe mine vara mă găsești pe litoralul românesc, iubesc la nebunie atmosfera din Mamaia. Dar sunt și momente când prefer liniștea, nu prea multe, ce-i drept”, a declarat Maria Andreea Vârlan.

Totodată, frumoasa artistă ne-a mai împărtășit faptul că atunci când sosește pe litoral, încearcă să ajungă cel puțin o dată la o cafenea turcească, unul dintre localurile ei preferate. „Când merg pe litoral, încerc să ajung măcar o dată la cafeneaua mea preferată, turcească, unde atmosfera este așa cum îmi place mie, de la muzică la decor și mancare, ai impresia că ești în Turcia”, a completat suceveanca.

Foto: Alejandro Paraschiv
Foto: Alejandro Paraschiv

„Sunt omul care trăiește clipa și se bucură de moment”

Cum de cele mai multe ori viața de artist presupune planificarea unui concediu în alte perioade decât cele obișnuite, pe timp de vară, „vacanța adevărată”, așa cum a spus Andreea, „va veni ori la sfârșitul lui noiembrie ori în ianuarie-februarie și vreau să fie undeva departe. Acum vom vedea dacă voi reuși. Nu prea mai fac planuri, sunt omul care trăiește clipa și se bucură de moment. Viitorul e departe, și având viața de artist, nu știi ce faci mâine, apoi în două luni”, ne-a mărturisit artista.

Când vine vorba de vacanța ideală, Maria Andreea Vârlan este foarte hotărâtă și știe exact unde ar vrea să ajungă. Ea ne-a spus că vacanța ideală este o „combinație între plajă, cluburi și locuri pe care le pot vizita și desigur, undeva în America de Sud, pentru că sunt așa mai “sangre caliente”. Îmi doresc foarte mult să ajung în Brazilia sau Argentina”.

Pe plan profesional, artista urmează să lanseze un single nou, în colaborare cu un DJ din Spania și probabil o piesă în limba română, dar încă nu dezvăluie mai multe amănunte, fiind o surpriză pentru fani. „Cei care vor să afle mai multe, mă pot urmări pe pagina mea oficială de facebook”, a conchis suceveanca.

Foto: Alejandro Paraschiv
Foto: Alejandro Paraschiv

 


Intră acum și în grupul de