INTERVIU cu Andreea Bucur si Leon Alex Sidoriuc, castigatorii titlurilor de Miss si Mister Boboc de la Colegiul National „Petru Rares” Suceava


Intră acum și în grupul de

Cel mai așteptat eveniment al toamnei pentru elevii de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava s-a desfășurat vinerea trecută, la Casa de Cultură din municipiu.

Frumoși, talentați, dar și foarte inteligenți, 20 de boboci ai renumitului colegiu sucevean au intrat în competiția pentru titlurile de Miss și Mister, sub semnul Dinastiei „Flori de Cireș”.

balul bobocilor colegiul national petru rares suceava 2014 (96)

Balul Bobocilor a însemnat pe lângă competiție și distracție, un prilej excelent de a cunoaște colegii și de a intra în lumea fascinantă a vieții de liceeni.

Cu ținute elegante și foarte sofisticate, adolescentele au defilat în fața publicului și a juriului stârnind aplauzele și admirația tuturor. Nici băieții aflați în competiția pentu desemnarea titlului de Mister nu s-au lăsat mai prejos. Pe lângă ținută, ei au impresionat și prin atitudinea de înaltă clasă.

Întrucât spectacolul dedicat bobocilor a însemnat și o competiție, în acest an s-au remarcat și au obținut titlurile de Miss și Mister Boboc – Andreea Bucur și Leon Alex Sidoriuc.

NewsBucovina.ro continuă să vă prezinte, în exclusivitate, impresiile despre participarea la Balul Bobocilor, dar și planurile de viitor ale tinerilor desemnați câștigători în competiția care le-a propulsat în frumoasa lume a anilor de liceu.

miss si mister CNPR 2014

NewsBucovina.ro: De ce ați ales să studiați la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava?

Andreea Bucur: Profilul atractiv de matematică-informatică bilingv germană-franceză a fost principalul motiv pentru care prima mea opțiune a fost Colegiul Național „Petru Rareș”. În al doilea rând, aici am găsit o școală dotată, cu dascăli inimoși, implicați în tot felul de proiecte.

Leon Alex Sidoriuc: Am ales Colegiul Național „Petru Rareș” deoarece este, după părerea mea, cel mai bun liceu din oraș, iar majoritatea prietenilor mei studiază la acest liceu.

NB: De ce ați ales să participați la Balul Bobocilor?

A B: M-am gândit că va fi o experiență plăcută având în vedere că nu e doar un concurs de frumusețe, ci presupune și etalarea altor calități ale unei tinere moderne care își dorește o carieră.

L S: Balul Bobocilor a fost prima activitate la care am dorit să particip în liceu, am intrat încrezător în competiție, cu gândul de a ieși învingător și chiar așa a fost.

NB: Ați întâmpinat dificultăți în timpul repetițiilor?

A B: Da, programul era destul de dificil și încărcat și presupunea o activitate continuă. Uneori nu aveam timp suficient pentru teme și învățat temeinic.

L S: În afară de oboseala acumulată, nimic altceva.

NB: Ce reprezintă pentru voi titlul obținut?

A B: Un succes și o obligație. Eu reprezint acum noua generație de boboci din CNPR. Nu m-am așteptat să câștig, dar odată ce ai șansa trebuie să crezi în ea.

L S: Titlul obținut reprezintă pentru mine un vis împlinit.

NB: Care este principalul vostru atu?

A B: Unii ar spune că frumusețea, dar eu încă nu știu care sunt atuurile mele. Cred că personalitatea mea și perseverența sunt cele care m-au scos în față.

L S: Principalul meu atu ar fi seriozitatea.

NB: Ce vă place să faceți în timpul liber?

A B: Nu prea am timp liber, dar dacă totuși am, caut să socializez, să mă împrietenesc cu noii colegi, să particip la proiectele și programele școlii. Mă atrage ideea de a urma cursuri de dans sau muzică sau să fac sport.

L S: Îmi place să îmi petrec majoritatea timpului liber alături de prieteni dragi, în general să mă distrez.

NB: Ce pasiuni aveți?

A B: Moda deoarece îmi place să mă îmbrac frumos și să arăt bine, dar și muzica, ascult diverse genuri muzicale.

L S: Cea mai mare pasiune pe care o am este fotografia, lucru cu care zic că m-am remarcat.

NB: Ce carieră v-ar plăcea să aveți în viitor?

A B: Încă nu m-am decis. Cariera mea ar putea fi în domeniul medicinei sau al farmaciei sau de ce nu, în mass-media. Ambele presupun lucrul cu oamenii și un contact permanent cu ceea ce se întamplă în jurul tău.

L S: Meseria de polițist ar fi o variantă. Vreau să dau la Academia de Poliție de la București pentru că îmi va asigura un loc de muncă destul de bine plătit.

NB: Ce vă recomandă în aceste domenii?

A B: Sunt o persoană deschisă, prietenoasă, ambițioasă. Visez să am succes pe plan profesional și să-i ajut pe ceilalți.

L S: Sunt o fire foarte deschisă și sociabilă, ceea ce cred că este un lucru foarte important.

miss cnpr 2014 andreea bucur

balul bobocilor colegiul national petru rares suceava 2014 (8)

Vezi mai multe fotografii de la Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava


Intră acum și în grupul de