Peste 3.600 de pachete de tigari de contrabanda, descoperite de politistii din Vama in pardoseala unei masini inmatriculate in Franta


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din oraşul Cajvana s-a ales cu dosar penal, fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Suceava, după ce în poliţiştii au descoperit în autoturismul pe care acesta îl conducea peste 3.600 de pachete de ţigări de contrabandă.

Potrivit IPJ Suceava, joi, la ora 14.45, poliţiştii Postului de poliţie Vama au oprit în trafic pe Strada Petru Rareş din localitate, autovehiculul înmatriculat în Franţa condus de un tânăr de 25 ani, din oraşul Cajvana.

tigari pardosela masinii

În urma controlului autoturismului, în interior, polițiștii au identificat mai multe pachete de țigări de provenienţă ucraineană şi întrucât existau suspiciuni cu privire la existenţa unor compartimente ascunse cu ţigări, autoturismul a fost condus la un service auto, unde, în urma unor verificări amănunţite în pardoseală, într-un compartiment special amenajat au fost descoperite 3.644 pachete ţigarete.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 47.500 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, tânărul a fost reţinut pentru 24 ore și introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, mai precizează sursa citată.

tigari contrabanda


Intră acum și în grupul de