Toata suflarea artistilor suceveni s-a mobilizat sa ofere cel mai frumos cadou muzical de Craciun. Asculta AICI colindul artistilor


Intră acum și în grupul de

În Ajun de Crăciun, când colindele răsună la toate casele vestind Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos NewsBucovina vă prezintă un colind înregistrat de „All stars Suceava & Steluțele”, sub coordonarea profesorului Cătălin Sîrbu.

„Cred că nu există momente mai frumoase din copilarie de care să-ți aduci aminte precum cele din preajma Crăciunului. Anii trec peste noi, dar sufletul și inima noastră sunt tot de copii”, a mărturisit pentru NewsBucovina, în exclusivitate,  profesorul Cătălin Sîrbu.

catalin sirbu

Întrucât sărbătoarea Crăciunului ne oferă prilejul de a fi mai buni și mai darnici, profesorul și-a propus să transmită bucuria în inimile tuturor sucevenilor, aducându-i laolaltă pe cei mai îndrăgiți artiști suceveni și pe cei mai talentați copii, formând astfel un grup profesionist.

„Mi-am propus ca în fiecare an să daruiesc sucevenilor o poveste de Crăciun, o melodie de iarnă sau un colind. Anul acesta proiectul meu a inclus o parte importantă a artiștilor suceveni, colegi de-ai mei de breaslă, cei pe care voi, sucevenii, îi cunoașteți și îi îndrăgiți  de la diferite evenimente: concerte, nunți, botezuri, majorate, dar și de la televiziunile locale, cei care sunt poate și dascălii copiilor dvs”, a explicat Cătălin Sîrbu.

În ceea ce privește piesa aleasă, aceasta este una foarte cunoscută în toată lumea, iar ca element de noutate, profesorul sucevean a ales să insereze și un fragment în limba română, pentru a-i da un plus de personalitate.

„Colindul de anul acesta este un colind internațional, cunoscut de toată lumea. Nou la acest colind este o parte a textului scrisă de mine, în limba română, orchestrația, la fel, tot făcută de mine și desigur acei copilași minunați, copiii unora dintre protagoniști, care au cantat curat, din toată inima și s-au dăruit acestui proiect ca niște oameni mari. Mulțumesc atât fetelor, cât și băieților care au răspuns pozitiv la acest proiect, toți sunt niște oameni și niște colegi minunați, adevărați profesioniști. Doresc tuturor sucevenilor și românilor Sărbători Fericite și să aveți gânduri bune”,   a transmis profesorul Cătălin Sîrbu.


Intră acum și în grupul de