Vasile Ilie cere explicații pentru cele 106 milioane de lei necheltuite de CJ


Intră acum și în grupul de

Liderul grupului de consilieri PNL din cadrul Consiliului Județean Suceava, Vasile Ilie a tras un serios semnal de alarmă în cadrul ultimei ședințe a deliberativului județean sucevean cu privire la modul în care au fost gestionate proiectele europene la nivelul județului Suceava.

Vasile Ilie
Vasile Ilie

Ilie a susținut în plenul ședinței de joi a CJ că situația privitoare la cheltuirea banilor alocați investițiilor cufinduri europene este cu mult sub așteptări și a solicitat executivului județean un raport complet cu privire la această situație.

 

”Constatând că banii prevăzuți pentru investițiile din fonduri europene pe anul 2015 au fost cheltuiți doar în proporție de 52 %, ceea ce înseamnă cu aproximativ 106 de milioane de lei mai puțin, am solicitat executivului județean ca până la ședința următoare să prezinte o situație cu proiectele europene care se află în derulare încetinită și măsurile ce vor fi luate pentru recuperarea celor 106 milioane lei și aducerea la zi a proiectelor!”, a menționat liderul grupului de consilieri PNL din CJ, Vasile Ilie. (Alin D.)


Intră acum și în grupul de