Complexul hotelier Gloria a fost cumparat de doi oameni de afaceri din Suceava


Intră acum și în grupul de

Complexul Hotelier GLORIA din Suceava, format din Hotelul cu același nume si un restaurant cu o capacitate de cateva sute de locuri, aflat în imediata apropiere a Palatului Administrativ al județului a fost licitat și adjudecat de asocierea dintre două firme sucevene.

Sursa FOTO: wall-street.ro
Sursa FOTO: wall-street.ro

Este vorba despre firmele Betty Ice din Suceava, al cărei patron este Vasile Armenean si Calcarul SA din Pojorâta, al cărei patron este omul de afaceri Nicolae Troașe (actual președinte al Camerei de Comerț Suceava).

Surse apropiate situației ne-au declarat că suma finală pentru care s-a făcut afacerea este de 2,4 milioane de euro și că în perioada următoare firmele urmează să semneze contractul de vânzare.

Aceleași surse ne-au spus că în momemtul de față actorii economici suceveni implicați caută formule de creditare pentru a plăti suma licitată.

Deocamdată nu există informații cu privire la destinația viitoare pe care o va avea complexul Gloria.

Hotelul şi restaurantul ”GLORIA” reprezentând construcţii şi terenul aferent de pe str. Vasile Bumbac nr. 4-8 din Suceava au aparținut RA-APPS.

hotel gloria

Construcţia scoasă la vânzare are demisol, parter şi două etaje cu o suprafaţă construită de 1.193 mp, iar două anexe ale complexului au 84 mp, respectiv 406 mp.

 

Terenul pe care se află imobilul are o suprafaţă de 5.012 mp.

 

Hotelul Gloria a mai fost scos la vânzare în ultimii ani de mai multe ori, dar fără succes.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de