Express Credit Amanet Iași a deschis agenție și în Suceava


Intră acum și în grupul de

Express Credit Amanet, cea mai mare rețea de profil din Iași și a doua la nivel național, a  deschis marți, 27 noiembrie 2018, în cartierul Burdujeni, Calea Unirii nr. 80, bl. 59A, sc. D, prima agenție în Suceava. Parte a companiei globale de investiții HPS Investment Partners, LLC, cu sediul la New York și active de aproximativ 46 miliarde de dolari sub administrare, Express Credit Amanet vine  pe piața locală cu servicii profesioniste, în conformitate cu standardele internaționale ale acestei industrii.

Rețeaua de agenții aparținând Express Credit Amanet este prezentă pe piața ieșeană încă din 1999 și a crescut constant, pentru că a fost accesibilă și a știut să vină în întâmpinarea nevoilor celor care au apelat la serviciile ei. Într-o industrie în care profesionalismul angajaților, abordarea modernă, legalitatea și transparența afacerii sunt factori diferențiatori, organizația a știut să ridice standardele și să pună interesul clienților întotdeauna pe primul loc.

Sloganul companiei ”Contează. Pe bani. Și pe noi.” este susținut prin împrumuturile cu garanție acordate simplu și rapid, cu minim de formalități și respect pentru timpul clientului. Agenția din Suceava, deschisă în cartierul Burdujeni, Calea Unirii nr. 80, bl. 59A, sc. D, este un spațiu generos, o investiție care respectă toate standardele de siguranță prevăzute pentru această industrie. Aici, clienții sunt primiți și tratați în mod profesionist, de către angajați bine instruiți. În cadrul agenției este expusă o gamă largă de produse oferite spre vânzare, precum bijuterii sau electronice, la prețuri cu adevărat avantajoase. În aceeași locație clienții au posibilitatea de a primi bani din țară sau străinătate prin intermediul Western Union.

”Venind mai aproape de nevoile clienților noștri din Suceava am făcut o mutare firească, întrucât, din statisticile noastre, tot mai mulți suceveni au apelat la serviciile Express Credit Amanet în ultimii 10 ani, chiar dacă eram la o distanță considerabilă.” a declarat dl. Laurențiu Miuț, director general al companiei.

Pentru a sublinia intenția de a deveni un etalon al industriei de profil din Suceava, Express Credit Amanet lansează, până la 31 decembrie 2018, o promoție cu adevărat specială: COMISION ZERO la orice împrumut cu garanție, de maxim 1000 de lei. De acest avantaj poate beneficia, o singură dată, fiecare client nou al agenției din Suceava. În plus, pentru aceeași perioadă, bijuteriile și produsele electronice oferite spre vânzare au o reducere de 10%.

”Da, ne dorim clienți și în Suceava, pentru că o instituție financiară non-bancară, serioasă și profesionistă, poate fi de mare ajutor pentru comunitatea pe care o deservește. Știm asta din experiența noastră de aproape 20 de ani și urmează să o demonstrăm și aici.” afirmă dl. Laurențiu Miuț

Express Credit Amanet oferă clienților săi servicii financiare accesibile prin intermediul celor 30 de agenții din Iași, Vaslui, Hârlău, Botoșani și Suceava. Este cea mai mare rețea de profil de pe piața locală și a doua la nivel național. Compania are două direcții principale de activitate: acordarea de credite rapide, cu garanții, pe termen scurt și vânzarea de bijuterii, produse electronice sau alte obiecte de valoare. Express Credit Amanet respectă standardele internaționale de afaceri în industria din care face parte, având operațiuni 100% legale și transparente, prin angajați bine instruiți, în sedii moderne și accesibile, sub sloganul Express Credit Amanet. Contează. Pe bani. Și pe noi.


Intră acum și în grupul de