Ex-subprefectul Angela Zarojanu nu pierde timpul de pomană în PNL


Intră acum și în grupul de

Singurul liberal sucevean care ar urma să candideze pentru o funcţie în cadrul conducerii PNL la Congresul extraordinar ce va avea loc în perioada 21-22 martie ar urma să fie fostul subprefect de Suceava, Angela Zarojanu. Ea a fost propusă de Organizaţia Naţională a Femeilor Liberale (ONFL) pentru o funcţie de membru în Curtea de Onoare şi Arbitraj a partidului. Zarojanu a declarat presei, că este onorată de această nominalizare.

Ea a arătat că ar putea să candideze pentru această funcţie unde este susţinută de ONFL. De remarcat este faptul că Angela Zarojanu a depus joi, cererea de reintrare în PNL, după ce s-a suspendat din partid pe perioada cât a îndeplinit funcţia de subprefect. Ea va putea participa la Congresul extraordinar al PNL doar în calitate de invitat pentru că nu face parte dintre delegaţii organizaţiei judeţene Suceava a PNL.

Discuţia pe seama calităţii de funcţionar public a Angelei Zarojanu şi incompatibilităţii cu o funcţie în cadrul unui partid politic va avea loc în cadrul PNL Suceava până la Congres.


Intră acum și în grupul de