AFA 2009 – un succes garantat pentru BUKOWINA


Intră acum și în grupul de

Delegaţia de la Suceava se poate spune că a dat lovitura la târgul de bunuri şi servicii de la Augsburg, AFA 2009, cel mai mare eveniment de acest gen din regiune, la care sunt aşteptaţi să participe timp de aproximativ o săptămână peste 100.000 de vizitatori. Anul acesta AFA s-a desfăşurat sub sigla Japoniei, fiind decretat anul acestei ţări la târg. Deşi a fost extrem de complicat de organizat standul Sucevei, s-a reuşit în cele din urmă să se realizeze, pe un spaţiu nu foarte generos, un stand care a uimit asistenţa şi chiar pe organizatori.


Produsele meşteşugăreşti bucovinene, produsele alimentare tradiţionale, oferta turistică privind mănăstirile bucovinene şi turismul de agrement au fost prezentate chiar din primele minute unor vizitatori dornici să cunoască şi să vadă pe viu cum se încondeiază ouă, cum se pictează o icoană şi ce se mănâncă în Bucovina.

Câteva mii de persoane, printre care ministrul Economiei al landului Bavaria, Martin Ziel, sau preşedintele regiunii Schwaben, Jurgen Reichard, au vizitat sâmbătă şi duminică standul Bucovinei din cadrul AFA, unde a fost prezentată oferta turistică a Bucovinei în cadrul unul pavilon special pentru regiunile europene partenere ale regiunii bavareze Schwaben, fiind prezenţi în aceeaşi hală expoziţională şi partenerii din Cernăuţi şi Mayenne ai regiunii Schwaben.


Intră acum și în grupul de