PSD Suceava vrea adevărul în povestea intitulată FC Cetatea Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache a solicitat realizarea unui audit extern pentru activitatea clubului de fotbal FC CETATEA Suceava, la care Consiliul Local este acţionar principal. El susţine că modul în care preşedintele Clubului a prezentat luni, în şedinţa extraordinară a deliberativului local sucevean, raportul de activitate pe ultimii trei ani este de fapt „o adevărată insultă la adresa cheltuirii banului public”.

Iordache, care este liderului grupului de consilieri PSD din CL Suceava a explicat că raportul preşedintelui FC Cetatea s-a rezumat la o pagină A 4 în care, pe „cel mult 10 rânduri au fost trecute cheltuirea a peste 44 de miliarde de lei vechi”, a spus liderul social-democrat. El susţine că toată acticitatea clubului a fost rezumată la o pagină A 4 care nu spune mare lucru şi care nu face decât să adâncească şi mai mult suspiciunea cu privire la modul în care au fost gestionaţi cei peste un milion de euro, de la bugetul local.

„Nu sunt deloc mulţumit de modul cum a fost prezentată cheltuirea banilor la echipa de fotbal. E una dintre cele mai mari jigniri asupra modului de cheltuire a banului public”, a mai spus Iordache.


Intră acum și în grupul de