Judeţul Suceava, în grafic cu organizarea alegerilor pentru PE


Intră acum și în grupul de

Judeţul Suceava este în grafic cu realizarea acţiunilor pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor europarlamentare programate a avea loc pe data de 7 iunie.

Potrivit prefectului de Suceava, Sorin Popescu, la nivelul judeţului vor funcţiona 538 secţii de votare, cu 6 mai mult faţă de alegerile parlamentare din toamna anului trecut, acestea fiind stabilite de primarii localităţilor: Baia – 2; Ipoteşti – 1; Salcea – 1, Marginea – 2 secţii de votare. Popescu a anunţat, luni, că au fost stabilite dimensiunile ştampilelor ce vor fi utilizate la euroalegeri (ştampila Biroului electoral Judeţean Suceava şi ştampilele birourilor electorale ale secţiilor de votare) prin Ordinul Prefectului – Judeţului Suceava nr.114/18.03.2009 şi, totodată, au fost demarate procedurile de achiziţie publice pentru materialele necesare votării (tuş, tuşiere, sfoară, ceară, dosare, saci etc).

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai precizat că Ministerul Administraţiei şi Internelor se ocupă de realizarea acestor buletine de vot, care ulterior vor fi distribuite judeţelor.


Intră acum și în grupul de