Tineri din Brazilia, Franța, Ucraina și Republica Moldova s-au căsătorit în week-end la Suceava. Lucian Harșovschi: Este foarte important că pășesc pe un nou drum în viață, sub această instituție a familiei VIDEO


Intră acum și în grupul de

Zeci de cupluri și-au unit, în week-end, destinele la Suceava, printre miri fiind și cetățeni din Brazilia, Franța, Ucraina sau Republica Moldova.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a oficiat în weekend 21 de căsătorii. Între cei care s-au căsătorit în acest sfârșit de săptămână s-au aflat și cetățeni străini din Franța, Ucraina, Republica Moldova și chiar Brazilia.

Astfel, o dominișoară din Brazilia și-a unit destinul cu un sucevean, căsătoria fiind oficiată la Primăria Suceava.

În prezența unui interpret mimico-gestual a fost oficiată o căsătorie a unui cuplu de surd-muți, care s-a căsătorit, sâmbătă, la Biserica Sfântul Dumitru din Suceava.

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat că emoțiile au fost foarte mari pentru toate cuplurile, dar că cea mai mare emoție a trăit-o el la oficierea căsătoriei cuplului de surdo-muți care au avut alături apropiați având aceleași deficiențe.

”Este foarte important că pășesc pe un nou drum în viață, sub această instituție a familiei. Cred că este important să ne păstrăm aceste valori și în viitor. De aceea fac publice aceste căsătorii, aceste emoții ale tinerilor, pentru că este normal ca și alții să vină să se căsătorească, să întemeieze o familie”, a spus Lucian Harșovschi. ( Adelina Cristina Ciobanu )


Intră acum și în grupul de