Turneul de fotbal de la Cajvana cu dublă miză în 2019: număr de echipe participante și spectatorii


Intră acum și în grupul de

Ediția din acest an a turneului de fotbal pentru amatori și semiprofesioniști ”Cupa STEJARUL” se anunță a fi una de top, atât prin prisma participanților dar și al premiilor puse la bătaie de organizatori.

Evenimentul va avea loc în perioada 3- 11 august, în localitatea suceveană CAJVANA și este la a VI-a ediție.

Organizatorii evenimentului, Mihai Șoldan și Pantelimon Pițu au anunțat că în acest an la turneu vor participa peste 20 de echipe și că acestea provin din  Suceava (cele mai multe), Oradea, Craiova dar și din București.

Sistemul după care va avea loc competiția prevede meciuri in Grupe, urmate de fazele eliminatorii până la finala, care va avea loc pe 11 august, în nocturnă.

Echipele vor fi formate din 5 jucători, portar și 4 jucători de camp și se joacă pe teren sintetic. 

Organizatorii au mai anunțat că la începutul turneului, în zilele de 3 și 4 august, vor fi organizate și meciuri de old-boys cu jucători care au evoluat de-a lungul timpului la echipa de seniori Stejarul Cajvana dar și cu jucători din alte echipe din județ.

Pe 10 si 11 august vor avea loc și câteva meciuri demonstrative, cu echipe de juniori.

”Anul acesta oferim un premiu de 7.000 de lei echipei câștigătoare. Echipa care se va clasa pe locul al doilea va primi 2.000 de lei iar locul 3 suma de 500 lei.

De asemenea vom premia cu câte 300 de lei golgeterul turneului și pe cel mai bun portar. Anul acesta vrem să stabilim un nou record de participare din perspectiva spectatorilor și să trecem de 5.000 de oameni în tribune de-a lungul întregii ediții. Din punctul nostru de vedere este o adevărată reușită tot ce am făcut până acum. Vrem să oferim și în acest an spectacol autentic, atât în tribune cât și pe terenul de fotbal”, a subliniat Mihai Șoldan, unul dintre organizatorii evenimentului de la Cajvana.

Lista cu participanții încă este deschisă iar echipele care doresc să vină la Turneu o pot face contactând organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului, Cupa Stejarul. (M. C.)


Intră acum și în grupul de