JTI a deschis cel de-al cincilea smoking lounge în IULIUS MALL SUCEAVA


Intră acum și în grupul de

Deschis in incinta Iulius Mall Suceava, smoking lounge-ul are o suprafata de 40mp si poate gazdui 23 de persoane pe scaune. Spatiul amenajat de JTI pentru fumatori este dotat cu un sistem performant de ventilare si filtrare a aerului si are un design modern si placut, care se integreaza armonios ambientului. Totodata, in conditiile legislative actuale, noul smoking lounge vine in sprijinul activitatii comerciale din food court-ul Iulius Mall.

„In conditiile in care legislatia privind fumatul in spatiile publice este din ce in ce mai restrictiva, JTI Romania doreste sa ofere o alternativa practica si eficienta, care sa permita atat fumatorilor, cat si nefumatorilor sa se bucure de spatiile comerciale ale Iulius Mall. JTI a mai deschis astfel de smoking lounge-uri in aeroporturi internationale, atat in Europa cat si in Asia, iar in Romania, primul smoking lounge a fost deschis in decembrie 2007, in Bucuresti, iar celalte 3 in reteaua Iulius Mall. Noul smoking lounge, deschis in data de 20 aprilie 2009 reprezinta un proiect realizat in parteneriat cu Iulius Mall, in care JTI a investit 60.000 euro”- declara Neil Coupland, General Manager al JTI Romania.

Legea 349/2002 – pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, ale carei ultime modificari au intrat in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2009, prevad, printre altele, ca spatiile in care fumatul este permis, sa fie „delimitate de restul spatiului public inchis, astfel incat sa se asigure izolarea completa de acesta.

Noul proiect sustine in mod practic pozitia constructiva a JTI Romania, prin gasirea de solutii eficiente si rezonabile care sa satisfaca deopotriva atat fumatorii cat si nefumatorii. „JTI demostreaza, inca odata, ca este lider in materie de calitate, inovatie, precum si respect fata de cetatean, fie el nefumator sau fumator” – adauga Neil Coupland, General Manager al JTI Romania.


Intră acum și în grupul de