Marian Andronache: Visul meu politic nu este să fiu înlocuitor de primar. Voi stabili pentru ce candidez după alegerile prezidențiale unde sunt convis că Theodor Paleologu va ajunge în turul doi și va câștiga alegerile


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PMP al municipiului Suceava, Marian Andronache, vicepreședinte național al PMP, a declarat la Interviurile News Bucovina că este încrezător că la alegerile prezidențiale candidatul susținut de PMP, Theodor Paleologu, va intra în turul al doilea și va avea șanse mari să câștige alegerile, situație în care la alegerile locale de anul viitor PMP va putea avea obiective importante.

„Visul meu politic nu este să fiu înlocuitor de primar. Pentru alegerile locale nu candidez pentru prim viceprimar. Voi vedea pentru cei voi candida. Voi stabili la momentul potrivit, imediat după alegerile prezidențiale”, a spus Marian Andronache .

El a spus că în această decizie contează foarte mult rezultatul alegerilor prezidențiale pentru PMP, dacă Theodor Paleologi va ajunge în turul doi.

„Dacă va intra în turul doi va câștiga și alegerile și atunci va fi altceva. Sunt foarte convis că va intra în turul doi, dar trebuie foarte multă muncă și trebuie să creadă toți membri PMP că se poate.Trebuie să ducem o campanie susținută”, a explicat Andronache.

Potrivit liderului popular sucevean, Theodor Paleologu are un staff de campanie care îi face strategia.

„Ținând cont că el nu este membru de partid, este candidatul nostru, dar nu este membru PMP, noi trebuie să ne facem treaba și să scoatem voturile pe care le-am avut la europarlamentare. Restul le va scoate el cu siguranță. Va scoate voturi multe peste PMP, voturi necesare pentru a intra în turul doi. Clar că va fi o luptă foarte puternică și apropiată de ceilalți contracandidați”, a spus Andronache.

El a mai anunțat că următoarea ședință a Colegiului Național al PMP care se ține, de obicei, în țară, va fi organizată la Bruxelles și că se va discuta strategia pentru campania electorală.


Intră acum și în grupul de