Prima zi a campaniei de ajutorare “Suflet bucovinean”, ocolită de suceveni


Intră acum și în grupul de

Dimineaţa primei zile a campaniei de ajutorare “Suflet bucovinean”, iniţiată de Asociaţia “Sf. Ioan”, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava, Fundaţia “Ana”, Asociaţia “Juventus” şi complexul comercial sucevean “Shopping City”, nu a fost deloc mulţumitoare pentru voluntarii care stau în cortul gigant, amplasat în parcarea complexului comercial şi aşteaptă cât mai mulţe persoane dornice să facă donaţii pentru a-i ajuta pe cei aflaţi la ananghie.

În jurul orei 13:00, donaţiile erau nesemnificative. În cortul de 450 mp se puteau zări doar câteva pungi din plastic care conţineau îmbrăcăminte şi o pătură.
Potrivit declaraţiei unui voluntar al Asociaţiei “Sf. Ioan”, acele lucruri au fost aduse de o bătrână, care se pare că şi-a găsit un răgaz şi a strâns câteva lucruşoare pentru a le dona unor familii nevoiaşe, mai nevoiaşe decât ea.

Se pare că sucevenii care au o situaţie financiară bună sunt prea preocupaţi de criza financiară sau de alte lucruri ca să îşi facă timp şi pentru un act de caritate.

Pentru cei interesaţi, campania de ajutorare a familiilor nevoiaşe se desfăşoară în perioada 19 – 28 iunie a.c., iar doritorii pot să-şi ajute semenii făcând donaţii în bani, fie donând îmbrăcăminte, încălţăminte, echipamente electronice, cărţi, jucării pentru cei mici, etc. În acest sens, voluntarii Fundaţiei “Ana” vor fi prezenţi, între orele 9:00 şi 18:00, în cortul special amplasat în parcarea Shopping City Suceava.

Dăruieşte speranţă celor ce nu o au!


Intră acum și în grupul de