Consilierul local sucevean Daniel Prorociuc, propus pentru funcția de subprefect-surse


Intră acum și în grupul de

Consilierul local sucevean, Daniel Prorociuc este propunerea Organizației municipale a PNL Suceava pentru a ocupa o funcție de subprefect al județului.

 Surse liberale ne-au declarat că discuțiile care au avut loc în cadrul organizației municipale au fost destul de ”încinse” și au condus în final la nominalizarea lui Prorociuc pentru această funcție.

Daniel Prorociuc este absolvent al Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor, secţia Marketing din cadrul Universității “Al.I.Cuza”, Iaşi, România și deține o diplomă de Masterat în Publicitate şi Reclamă, la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice “David Ogilvy”, din cadrul SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative) Bucureşti.

Prorociuc este membru al PNL Suceava din anul 2009 și a deținut funcțiile de membru în Biroul politic local, membru în Biroul politic județean, purtător de cuvânt, fiind în momentul de față vicepreședinte pe probleme de comunicare în cadrul organizației municipale.

De precizat că Daniel Prorociuc este unul din puținii liberali, care în urma fuziunii PNL cu PDL a reușit să-și păstreze toate pozițiile în cadrul partidului, inclusiv cea de consilier local.

 În mandatul de consilier local s-a făcut remarcat ca un susținător al mișcării de tineret din Suceava fiind inițiator al înființării Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Suceava, precum și a Consiliului consultativ pe probleme de tineret de pe lângă Consiliul Local Suceava.

De asemenea la inițiativa lui Prorociuc s-au redeschis o mare parte din terenurile de sport ale școlilor de pe raza municipiului către publicul larg pe timpul vacanțelor școlare, s-au montat rasteluri de biciclete la instituțiile publice din oraș, iar profesorii și antrenorii ce obțin rezultate deosebite la competițiile naționale vor beneficia de aceleași din acest an de premii, precum  și elevii sau sportivii pe care aceștia i-au pregătit.


Intră acum și în grupul de