Maşinile “tunate” cu mii de Euro, o adevărată mândrie pentru posesorii acestora


Intră acum și în grupul de

Dintre posesorii de autoturisme tunate care s-au adunat în weekend în parcarea Iulius Mall din Suceava, cu prilejul “Tunning Show – ediţia de vară”, s-a făcut remarcat şi Iulian Volintiru, administratorul firmei sucevene “Fritz 4 Tunning”, care şi-a scos la plimbare “bijuteria”, un Seat Leon galben, tunat şi accesorizat.

Maşina expusă în parcarea mall-ului “se fălea” cu o serie de premii şi cupe obţinute la diferite concursuri din ţară. Printre acestea se numără: un premiu obţinut la Bucureşti, cu prilejul concursului “4 Tunning Days”, pentru unul dintre cel mai performant tunning audio şi trei premii obţinute la Iaşi, Best Demo Car, locul 3 la acceleraţie şi premiul SPL Challenge Demo, pentru 137,8 Db audiţie.

Iulian Volintiru a declarat pentru NewsBucovina.ro că tunning-ul exterior, audio şi accesorizarea maşinii a costat în jur de 7000 Euro. “Body chitul exterior a costat 760 Euro, iar pentru jante, eteroane, discuri, trei ecrane LCD, DVD, două staţii magnat, injectoare şi bujii schimbate am plătit în jur de 6000 Euro”, a conchis mândru posesorul uneia dintre cele mai frumoase maşini expuse în parcarea mall-ului sucevean.

Fiind pasionat de maşini, suceveanul a mărturisit că afacerea pe care acum o conduce a început de la această pasiune, “am început cu o Dacie pe care am tunat-o, am continuat cu alte maşini şi aşa, încet-încet, mi-am dezvoltat afacerea”.

De menţionat este faptul că, şi în cadrul “Tunning Show – ediţia de vară”, maşina administratorului “Fritz 4 Tunning” a obţinut trei premii: locul 1 la proba de îndemânare, locul 2 la Best Car şi locul 2 la Car Audio Contest.


Intră acum și în grupul de