Un puşti de 5 ani a dat foc maşinii din curte


Intră acum și în grupul de

Un copilaş de 5 ani a dat foc, sâmbătă seară maşinii din curte, flăcările extinzându-se la acoperişul casei. Potrivit IPJ Suceava, prin serviciul 112, la ora 20:50 a fost anunţat un incendiu izbucnit la gospodăria Mihaelei C., în satul Negostina, comuna Bălcăuţi. Astfel Garda de intervenţie Siret a intervenit cu o autospecială şi un echipaj SMURD pentru localizarea şi stingerea focului.

Când pompierii au ajuns la faţa locului ardea un autoturism Dacia 1310, focul propagându-se la acoperişul casei de locuit, existând pericolul de extindere a flăcărilor la întreaga locuinţă şi o casă învecinată.

Focul a fost stins la ora 21.35, în limitele găsite. Astfel au ars autoturismul Dacia 1310 în proporţie de 60% şi acoperişul casei de locuit, construit pe astereală din lemn şi acoperit cu şindrilă, pe o suprafaţă de circa 5 mp. S-a degradat un perete al casei (construit din chirpici) pe o suprafaţă de circa 3 mp.

Potrivit rezultatului primelor cercetări incendiul a izbucnit din cauza jocului unui copil, S. B., în vârstă de 5 ani, cu focul.

Pompierii au salvat casa şi o locuinţă învecinată, în valoare de aproximativ 150.000 lei.


Intră acum și în grupul de