Preoți și Psihologi suceveni se pun în slujba celor din Spitalul Județean Suceava care au nevoie de o vorbă bună sau de un sfat


Intră acum și în grupul de

Șase psihologi cunoscuți din municipiul Suceava și cinci preoți au răspuns afirmativ apelului lansat de consilierul județean Tudor PLăcintă și au înființat un grup de sprijin pentru personalul medical din Spitalul Județean Suceava datr și pentru pacienții internați aici.

În Spitalul Județean au fost deja puse afișele la nivelul tuturor etajelor unde se află bolnavi de coronavirus, prin care se anunță disponibilitatea psihologilor și a preoților suceveni de a veni în ajutorul personalului medical dar și al pacienților cu un sfat, cu o vorbă bună sau pur și simplu doar să îi asculte în momentele acestea grele prin care trec cu toții.

Coordonatorului Grupului, Tudor PLăcintă a mulțumit celor care au acceptat sa vină alături de el în acest demers de a mai alina suferința medicililor și a pacienților în cadrul campaniei ”NU SUNTEȚI SINGURI”. ”Nu mai este timp pentru politețuri sau pentru alt fel de proceduri. Am făcut ce credem ca ajută oamenii în aceste momente. Îi rugăm să sune cu încredere dacă simt că au nevoie”, a menționat Tudor Plăcintă.


Intră acum și în grupul de