Fara apa calda la 1 octombrie


Intră acum și în grupul de

Toate promisiunile făcute de conducerea administraţiei locale sucevene au fost uitate de locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ. Mai mult, în ciuda declaraţiilor optimiste ale edililor cu privire la încheierea lucrărilor de înlocuire a conductelor subterane, marea majoritate a sucevenilor nu au sperat ca şantierele, şi aşa prea multe, să fie finalizate.

Astfel, peste 66% dintre votanţii sondajului propus de site-ul www.newsbucovina.ro au dat ca sigură prelungirea datei de finalizare a lucrărilor. Totuşi, mai sunt aproape 23% din locuitori care speră că totuşi vor beneficia în cel mai scurt timp de apă caldă şi agent termic aşa cum a promis conducerea Primăriei sucevene. Alte 10,7 procente cred în afirmaţiile fără acoperire ale primarului şi sunt siguri că apa caldă va curge la robinete începând cu 1 octombrie.

Din păcate, lucrările nu arată nici pe departe a fi duse la bun sfârşit, iar data de 1 octombrie este una dovedită mult prea optimistă chiar şi din partea conducerii administraţiei publice locale.


Intră acum și în grupul de