Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, mesaj misterios: Peste o săptămână și o zi veți vedea cât de important este Gheorghe Flutur pentru București//VIDEO

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a declarat, vineri la Analiza de Seară de la News Bucovina că cei care au ales să aibă încredere în Gheorghe Flutur nu s-au înșelat și că aceasta va fi demonstrată sâmbătă viitoare, fără să ofere mai multe detalii.

„Peste o săptămână și o zi veți vedea cât de important este Gheorghe Flutur pentru București”, a spus Gheorghiu.

El a evitat să răspundă despre ce este vorba lăsând o umbră de mister.

„De sâmbătă într-o săptămână. Dați-mi voie să las o umbră de mister”, a spus Gheorghiu.

Ministrul a subliniat că acesta ale legătură cu specualțiile că Gheorghe Flutur nu ar avea relații bune cu conducerea de la București.

„Este legat de toate speculațiile că Gheorghe Flutur ar avea o relație mai puțin caldă cu Bucureștiul veți vedea peste o săptămână dacă e chiar așa”, a spus Gheorghiu.

El a subliniat că acest eveniment va demonstra că cei care au ales să aibă încredere în continuare în Gheorghe Flutur nu s-au înșelat.

Bogdan Gheorghiu a evitat să spună dacă este vorba de o întâlnire guvernamentală sau de partid și a precizat doar că va fi o surpriză.

El a mai spus că Gheorghe Flutur va fi candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și că alții au probleme privind desemnarea candidaților.