Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, mesaj misterios: Peste o săptămână și o zi veți vedea cât de important este Gheorghe Flutur pentru București//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a declarat, vineri la Analiza de Seară de la News Bucovina că cei care au ales să aibă încredere în Gheorghe Flutur nu s-au înșelat și că aceasta va fi demonstrată sâmbătă viitoare, fără să ofere mai multe detalii.

„Peste o săptămână și o zi veți vedea cât de important este Gheorghe Flutur pentru București”, a spus Gheorghiu.

El a evitat să răspundă despre ce este vorba lăsând o umbră de mister.

„De sâmbătă într-o săptămână. Dați-mi voie să las o umbră de mister”, a spus Gheorghiu.

Ministrul a subliniat că acesta ale legătură cu specualțiile că Gheorghe Flutur nu ar avea relații bune cu conducerea de la București.

„Este legat de toate speculațiile că Gheorghe Flutur ar avea o relație mai puțin caldă cu Bucureștiul veți vedea peste o săptămână dacă e chiar așa”, a spus Gheorghiu.

El a subliniat că acest eveniment va demonstra că cei care au ales să aibă încredere în continuare în Gheorghe Flutur nu s-au înșelat.

Bogdan Gheorghiu a evitat să spună dacă este vorba de o întâlnire guvernamentală sau de partid și a precizat doar că va fi o surpriză.

El a mai spus că Gheorghe Flutur va fi candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și că alții au probleme privind desemnarea candidaților.


Intră acum și în grupul de