Bogdan Loghin: Sunt rădăuțean și cred că Rădăuțiul chiar ar merita ca un copil al lui să vină să rezolve problemele din municipiu//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Fostul viceprimar al Rădăuțiului, Bogdan Loghin, candidat din partea PNL pentru funcția de primar al municipiului a declarat, vineri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că va face tot ceea ce ține de el pentru a ajunge în poziția în care să poată contribui la schimbarea în bine a orașului așa cum și-o doresc majoritatea rădăuțenilor.

El a spus că în prezent echipa cu care va colabora este în formare.

„Colaborez foarte bine și cu consilierii care sunt foarte activi în ultima perioadă în Consiliul Local, și cu echipa de tineret care are tineri de calitate și pe care îi voi promova. Sunt foarte încrezător pentru tinerețea și dezinvoltura lor”, a spus Loghin.

El a recunoscut că pentru a maximiza șansele forțelor de dreapta din Rădăuți au existat discuții cu liderul PMP Rădăuți, Bogdan Nicolau, ca PMP să susțină candidatul PNL, dar că acestea au fost purtate cu mai multe luni înainte de pandemie, iar acum Bogdan Nicolau este viceprimar, iar primarul PSD Nistor Tatar și-a asigurat majoritatea în Consiliul Local.

Bogdan Loghin nu a exclus ca pe lângă asigurarea unei majorități în Consiliul Local, prin cooptarea lui Bogdan Nicolau în funcția de viceprimar, primarul Nistor Tatar urmărește ca Nicolau să obțină mai multă notorietate și să rupă, eventual, mai multe voturi din partea dreaptă a eșicherului politic rădăuțean în alegerile locale.

Cu toate acestea, fostul viceprimar și fost primar interimar al Rădăuțiului a spus că este convins că va obține voturi și de la electoratul PSD, în special persoanele în vârstă.

El a menționat că a avut o relație de stimă și respect pentru aceștia, că a spus lucrurilor pe nume, iar în perioada când a fost viceprimar a fost mereu în teren și le-a explicat și a răspuns la toate întrebările.

„Am un respect deosebit față de ei pentru munca depusă în decursul anilor”, a spus Loghin.

El a reamintit că a fost exclus din PSD pentru că a atras atenția că acest partid este în Rădăuți în metastază, iar și că era singurul care spunea lucrurile așa cum sunt, iar după ruptură a fost contactat de președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur și că a fost de acord să se implice după ce a primit garanția domnului Flutur de sprijin total dacă va ajunge primar.

Loghin a arătat că putea fi candidatul PNL și la alegerile din 2016, pentru că în acea perioadă, când era primar interimar, fusese contactat de Dumitru Mihalescul și Gheorghe Flutur, dar că el a răspuns că este în echipa PSD și a lui Nistor Tatar pentru că aveau un proiect comun de dezvoltare a municipiului, dar că acum recunoaște că a fost naiv și a crezut ceea ce i se spunea.

Bogdan Loghin a mai declarat că speră să se facă o colaborare a forțelor de dreapta în municipiu la alegerilor locale.

„Sunt un om deschis la colaborare, foarte sociabil, dar trebuie un pic de pragmatism.
Probabil vor fi discuții cu forțele de dreapta. Dacă va fi, e bine, dacă nu, voi merge pe acest drum în continuare”, a spus Loghin.

El a arătat va face tot ceea ce ține de el pentru a realiza schimbarea municipiului așa cum își doresc toți.

„Eu le mulțumesc rădăuțenilor pentru sprijin și că sunt alături de mine, mă sună, mă contactează online și le promit că voi face tot ce îmi stă în putință să ajung acolo pentru a putea schimba municipiul, așa cum ne dorim cu toții. Sunt rădăuțean și cred că Rădăuțiul chiar ar merita ca un copil al lui să vină să rezolve această problemă”, a conchis Bogdan Loghin.


Intră acum și în grupul de