Președintele PLUS Suceava, Radu Rey: Va fi greu pentru Gheorghe Flutur să câștige un nou mandat. Mirela Adomnicăi a avut o prestație bună în funcția de prefect și nu i se pot reproșa multe în afară de apartenența la PSD//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele PLUS Suceava, Radu Rey, a declarat, marți la Analiza de seară de la News Bucovina că președintele în exercițiu al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, va avea o misiune greu de realizat de a câștiga un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava.

„Eu zic că va fi o competiție pe bune, iar domnul Flutur va trebui să muncească foarte mult pentru a câștiga și de această dată mai ales că vine destul de șifonat din perioada asta de pandemie”, a spus Radu Rey precizând că va avea de luptat cu candidați puternici, cum sunt Mirela Adomnicăi de la PSD sau Dan Nichiforel de la USR-PLUS.

„Doamna Mirela Adomnicăi a avut o prestație bună în funcția de prefect. Nu a avut și nu are foarte multe probleme sau lucruri care îi pot fi reproșate în afară de apartenența la PSD”, a afirmat Radu Rey.

El a spus că această campanie electorală va fi total atipică pentru că deja în țară numărul de îmbolnăviri Covid 19 se apropie de numărul de îmbolnăviri care a dus la starea de urgență.

Rey a apreciat că în această campanie electorală foarte mult se va dezbate în mediul online unde USR-PLUS stă destul de bine, având suficientă vizibilitate.

„Noi avem mai puține conturi false care ne aplaudă spre deosebire de partidele mari”, a spus Radu Rey.

El a subliniat că împreună cu candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Suceava, Dan Nichiforel, va face echipă și că Nichiforel se va adresa electoratului peste 50 de ani, iar el electoratului tânăr, menționând experiența guvernamentală și neguvernamentală, dar și cea de manager de proiecte europene.

Radu Rey a adăugat că echipa USR-PLUS va veni cu un program de dezvoltare județean la care se lucrează acum și că urmează să fie prezentat electoratului, unele din puncte fiind reconversia depozitului ecologic de deșeuri din Pasul Mestecăniș și înființarea altuia într-un loc unde acesta nu va afecta zona.


Intră acum și în grupul de